cea mai muncită victorie. csu e în grafic pentru play-off!

calotaCSU Sibiu a muncit din greu pentru primul succes din anul 2016. Universitarii au învins pe BCM U Pitești cu 74-71 (12-14, 17-15, 16-17, 29-25), la capătul unui meci în care s-a jucat pentru victorie până în ultimele secunde. Sibiul joacă etapa viitoare la Tg. Jiu cu o altă echipă aflată într-o formă bună la acest început de an.

Sibiul și Piteștiul au oferit un spectacol baschetbalistic așa cum ne dorim să vedem în fiecare etapă din campionatul național. CSU a revenit în fața propriilor fani cu gândul să obțină o primă victorie în 2016 și nu i-a dezamăgit. În Sala Transilvania a poposit o echipă extrem de bună a Piteștiului. S-a mers cap la cap până la pauza mare, mai ales că în primele 20 de minute s-au înscris puncte cu care de obicei eram obișnuiți să le vedem doar într-un singur sfert. Piteștiul a intrat în sfertul patru cu un avantaj de un punct, dar în ultimele minute s-a jucat un baschet așa cum ne place tuturor, respectiv cu multe puncte înscrise și cu CSU ca o echipă mare pe parchet. Cu atitudine, cu dorință de victorie și cu un public extraordinar în spatele său. S-a terminat 74-71 și Sibiul merge cu un moral bun în etapa viitoare la Tg. Jiu.
La finalul meciului, antrenorii celor două echipe au declarat:
”Un meci mai greu decât ne-am așteptat, cu o echipă care a părut că a venit să <<moară>> aici, la Sibiu, o echipă care a dat totul. Pe final au părut că au căzut fizic puțin, pentru că au jucat extraordinar în primele trei sfertului. A fost un meci în care băieții meu au crezut că va fi mai ușor, datorită victoriei din tur cu Piteștiul, și probabil de aceea au început așa greu. E o victorieextrem de importantă, care ne menține cu șanse la locurile 1-6. Felicit echipa din Pitești și antrenorul ei, fac o treabă extraordinară și, așa cum am mai spus, este o echipă care merită să intre în PlayOff”, a declarat Dan Fleșeriu, antrenorul principal al CSU Atlassib Sibiu.
”Felicitări echipei din Sibiu, au fost mai buni. Trebuie să recunosc că meritau să câștige pentru că au fost mai buni. Cred că au și fost puțin mai concentrați și mai norocoși, decât noi. În prima parte a meciului am făcut multe greșeli. Prima repriză a fost strânsă, s-a terminat 29 egal, deși puteam conduce cu 4-5 puncte. (…) Nu pot spune că noi nu am avut o abordare bună sau atitudine, dar trebuie să ne concentrăm mai mult”, a spus Andjelko Mandic, antrenorul BCM U Pitești.
Pentru CSU Atlassib Sibiu au marcat: Hardy 16p, Lalovic 14p, Gilbert 12p, Calotă 10p, Paul 9p, Harrison7p, Mijajlovic 3p și Cioacătă 3p.
În următoarea etapă, CSU Sibiu se deplasează la Târgu Jiu, unde va juca sâmbătă, 23 ianuarie 2016, de la ora 17:30, meciul fiind transmis LIVE pe Digisport. sursa foto: csusibiu.ro

Ultima oră

Comentariul meu