frig.5b13hcwtvo
FOTO arhivă

frig ger inghetMeteorologii au emis marți la ora prânzului o atenționare de cod galben de ger. Aceasta va fi valabilă până joi dimineață și cuprinde un număr de 19 județe din România. Sibiul se află și el printre acestea.

Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, marți, o atenționare Cod Galben de ger, valabilă până joi dimineața în 19 județe din centrul, sudul și sud-estul țării, inclusiv în Municipiul București.
Potrivit meteorologilor, în intervalul 19 ianuarie, ora 18,00 — 21 ianuarie ora 10,00, vremea va fi deosebit de rece, geroasă noaptea și dimineața în cea mai mare parte a țării.
În Oltenia, Muntenia, sudul și estul Transilvaniei vor fi minime de la—20 la—15 grade Celsius, iar izolat se vor înregistra valori termice sub—25 grade Celsius.harta
Meteorologii menționează că vremea se va menține deosebit de rece, local geroasă noaptea și dimineața până în jurul datei de 26 ianuarie, iar în funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, vor actualiza informările meteo.

Comentariul meu

Lasă un răspuns