FOTO – Incendiu din vulcanizarea de la Cisnădie. Ce au descoperit pompierii la fața locului!

0 497

incendiu 2Pompierii de la ISU Sibiu au stabilit cauzele ce au dus la izbucnirea incendiului de la vulcanizarea din Cinsădie. Aceștia s-au luptat mai bine de două ore cu flăcările care au apărut din cauza unui coș de fum amplasat necorespunzător.

Azi, 19 ianuarie, la ora 09:00, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Cpt. Dumitru Croitoru” al Judeţului Sibiu a fost solicitat să intervină pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la o anexă gospodărească (vulcanizare) situată în orașul Cisnădie.
La faţa locului s-au deplasat în cel mai scurt timp două echipaje de pompieri cu două autospeciale de lucru cu apă şi spumă şi echipaje ale Serviciului Voluntar pentru Situații de Urgență (S.V.S.U.) Cisnădie, care au acţionat timp de aproximativ două ore pentru lichidarea incendiului.incendiu 5 incendiu 4 incendiu3 incendiu cisnadie 1
”În urma incendiului care a avut drept cauză probabilă coșul de fum amplasat necorespunzător sau neprotejat termic față de materialele combustibile, au ars  anexa gospodărească, materialele depozitate în interiorul anexei și aproximativ 25 mp din acoperișul casei de locuit”, spun cei de la ISU Sibiu. Intervenția promptă a pompierilor a făcut ca incendiul să nu se extindă la casa de locuit şi la alte anexe învecinate.
Sursa foto: Cosmin Aron / Facebook

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.