Sibienii spun în sondaje că îl vor primar. Ce le răspunde cel mai apreciat preot din România!

0 238

necula

Constantin Necula, sibianul care revoluţionează conceptul clasic de preot și unul dintre cei mai iubiți oameni ai Domnului, a declarat că el “se vrea mântuit, nu votat”.

Afirmațiile consilierului misionar-pastoral și de imagine al Mitropoliei Ardealului vin în contextul în care, în urma unui sondaj dat publicității de PNL, ocupă locul doi după primarul interimar, Astrid Fodor, în ceea ce priveşte favorabilitatea pentru postul de primar al municipiului Sibiu.

Nu voi candida niciodată. Singura candidatură a mea e la Împărăţia Cerurilor. Eu mă vreau mântuit, nu votat”, a spus, potrivit Agerpres, preotul Constantin Necula.

Într-un interviu din luna noiembrie, preotul Constantin Necula a declarat că respectă modul în care președintele Klaus Iohannis dovedește că este echilibrat, iar el i-ar cere șefului statului să fie medici eficienți în spitale, școli decente pentru copii și înființarea unei egenții de voluntari.

Totodată, acesta a mai spus că România are nevoie de socializare, iar mebrii societății să fie mai îngăduitori unii cu alții și să se asculte.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.