UPDATE – Blocurile din Țiglari debranșate de la rețeaua de apă au fost recuplate. Miercuri urmează alte decuplari!

0 275

tiglariSC Apă Canal SA Sibiu a sistat astăzi, 19 ianuarie ac, în jurul orelor 9,00, furnizarea apei pentru neplată la 5 blocuri din cartierul Țiglari. Miercuri cei de la Apă Canal spun că se vor face debranșări și în Hipodrom III, pe Ștefan cel Mare și ”Golden Valley”.

Valoarea totală a debitelor este de 73.048,26 lei, la care se adaugă penalizări de întârziere de 1.549,60 lei. Asociația de proprietari ”Țiglari 2” a fost somată încă din luna noiembrie 2015 cu privire la plata restanțelor iar pe data 17 ianuarie ac, angajații ”Apă Canal” SA Sibiu au lipit pe ușa tuturor scărilor de bloc înștiințări de debranșare pentru neplată începând cu 18 ianuarie 2016, ora 9,00.
”Înștiințări de debranșare au mai fost emise pentru alte trei asociații din Sibiu, ”CT 9/11 Hipodrom III”, ”Ștefan cel Mare bl. 8A” și ”Golden Valley”, doar prima achitând datoria pentru care a fost somată”, mai spun cei de la Apă Canal. Blocurile aferente celorlalte două asociații vor fi debranșate începând cu ziua de mâine.

UPDATE – Se recupleaza la ora 16.00

In cursul acestei după-amiezi, reprezentanții Asociației de proprietari Țiglari 2 au efectuat o plată parțială din datoria față de SC Apă Canal SA Sibiu, solicitând acceptarea unor noi plăți eșalonate până la sfârșitul acestei săptămâni. Cererea a fost acceptată astfel încât în jurul orelor 16,00 va fi reluată furnizarea apei la cele 5 blocuri din Țiglari.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.