sibiul de sus. foto video center sibiu 1

sibiul de sus. foto video center sibiu (1)Cea mai scăzută temperatură a acestei ierni s-a înregistrat miercuri dimineață la Întorsura Buzăului, acolo unde termometrele au arătat minus 29,5 grade Celsius. Și la Sibiu a fost extrem de frig, temperatura coborând la minus 23 de grade.

Cea mai scăzută temperatură din ţară în această iarnă, de minus 29,5 de grade Celsius, a fost înregistrată, miercuri dimineaţă, la Întorsura Buzăului, în judeţul Covasna, în timp ce la Braşov au fost minus 28 de grade Celsius, iar la Sibiu minus 23 de grade Celsius.
Cea mai scăzută temperatură din ţară, de minus 29,5 de grade Celsius, a fost măsurată la staţia meteo din Întorsura Buzăului, miercuri dimineaţă, după ora 7.30.
Potrivit meteorologilor, temperaturile au continuat să scadă, iar miercuri dimineaţă s-au înregistrat valori termice minime extrem de scăzute în centrul ţării, cu până la 20 de grade Celsius sub limita gerului.
Meteorologul Ilie Mojic de la Centrul Meteorologic Regional Transilvania Sud Sibiu a declarat corespondentului MEDIAFAX că dimineaţa de miercuri a fost geroasă în toată Transilvania, minimele dimineţii variind între minus 29,5 grade Cesius la Întorsura Buzăului şi minus 14 grade Celsius la Târgu Mureş.
Astfel, în judeţul Covasna, în afara minimei naţionale a iernii de până în prezent măsurată la Întorsura Buzăului, s-au mai înregistrat valori termice minime de minus 20,5 grade Celsius în localităţile Târgu Secuiesc şi Baraolt, în timp ce în judeţul Braşov cel mai frig, minus 28 de grade Celsius, a fost în municipiul reşedinţă, în localitatea Făgăraş au fost minus 25 de grade Celsius, iar la Predeal mercurul a coborât în termometre până la minus 19 grade Celsius şi stratul de zăpadă măsoară 35 de centimetri.
În judeţul Sibiu, temperaturile minime ale dimineţii de miercuri au fost cuprinse între minus 23 de grade Celsius în municipiul Sibiu şi minus 18 de grade la Dumbrăveni, în judeţul Alba au fost minus 19 grade Celsius la Câmpeni şi cel mai cald, minus 17 grade Celsius, la Sebeş, în timp ce în Harghita meteorologii au măsurat minus 19 grade Celsius la Bucin, minus 18 grade la Topliţa şi Joseni şi minus 17 grade Celsius la Miercurea Ciuc, anunta mediafax.ro. foto: Video Center Sibiu

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns