capsunari

capsunari

Prin reţeaua EURES sunt oferite 30 locuri de muncă pentru recoltarea căpşunilor, în sectorul agricol din Danemarca. Munca se desfăşoară la o fermă ecologică, în aer liber. Sezonul de recoltare a căpşunilor începe aproximativ la 1 iunie 2016 se termină în jurul datei de 15 iulie 2016. Mai multe informaţii se găsesc pe website-ul www.duborgjordba.

Condiţii:
-vârsta minimă 18 ani;
-rezistenţă la muncă fizică grea;
-sunt preferaţi lucrătorii cu experienţă anterioară la culesul căpşunilor;
-lucrătorii trebuie să fie motivaţi şi flexibili în privinţa programului;
-limba engleza -nivel mediu.
Se acceptă şi cupluri.
Plata muncii este în funcţie de cantitatea recoltată (la kilogram). Se plăteşte echivalentul în coroane daneze aprox. 1 euro brut/kg, plus 6,75% spor de muncă grea, plus 12,5% bani de vacanţă, aceste procente fiind aplicate la suma totală. Mai multe informaţii despre plata muncii se găsesc pe website-ul www.duborgjordbaer.dk iar despre impozite pe: http://www.skat.dk/SKAT.aspx?lang=us. Informaţii privind cazarea se pot obţine de pe website-ul www.duborgjordba.
Durata contractului este de aprox. 6-7 săptămâni. Se lucrează 6 zile/săptămână, în medie 25-30 ore/săptămână.
Pentru a aplica, candidaţii trebuie să acceseze linkul: http://www.duborgjordbaer.dk/job-application.html. De pe acest link se descarcă modelul de CV EUROPASS, ce trebuie completat în limba engleză şi cu poza ataşată, conform instrucţiunilor.
CV-urile se trimit pe adresa de email info@duborgjordbaer.dk. Preselecţia persoanelor care au aplicat este făcută de angajator. Invitarea la selecţie a persoanelor preselectate se va face în timp util de consilierul EURES din cadrul AJOFM Braşov. Selecţia va avea loc la Braşov, la mijlocul lunii februarie 2016. Persoanele interesate trebuie să se adreseze Consilierului EURES din judeţul de domiciliu pentru a fi înregistrate în baza de date EURES.
Termenul limită pentru aplicaţie este 01.02.2016. Detaliile referitoare la data, locaţia şi programul selecţiei vor fi trimise NUMAI persoanelor înregistrate . Nu sunt admise alte persoane la interviu.
Candidaţii din judeţul Sibiu sunt aşteptaţi la AJOFM Sibiu, str. Morilor, nr.51A, camera 440 , etaj 4, în vederea înregistrării în baza de date pentru munca în străinătate.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.