Bondrea la fel ca Dragnea de la PSD. Este SINGURUL CANDIDAT pentru funcția de RECTOR al Universității din Sibiu!

629

rector ULBS Ioan Bondrea - 7 decembrie 2015Vă întrebați care e asemănarea dintre Ioan Bondrea și Liviu Dragnea? E simplu. Cei doi nu au avut contracandidați. Primul pentru viitoarea șefie a ULBS, iar cel de al II-lea pentru șefia PSD. Ioan Bondrea este singurul profesor universitar care și-a depus dosarul pentru a fi rector al celei mai mari universități din oraș.

Actualul rectorul al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu, prof. univ. dr. ing Ioan Bondrea este singurul care și-a depus candidatura pentru un nou mandat în fruntea universității sibiene. ”Profesorul Bondrea s-a înscris, vineri, în ultima zi, urmând ca în 25 ianuarie dosarul său de candidatură să fie analizat pentru validare. Conform calendarului alegerilor, în 26 și 27 ianuarie urmează să fie înregistrate și soluționate eventualele contestații, iar în 28 ianuarie va fi publicată oficial candidatura.
Campania electorală este programată să se desfășoare în perioada 7-21 februarie, iar alegerile în data de 24 februarie. În 29 februarie Senatul ULBS își va alege noul președinte și, în cadrul aceleiași ședințe va fi validat noul rector”, se arată într-un comunicat al ULBS.
Pentru ca alegerile pentru funcția de rector al ULBS să fie validate este nevoie ca prezența la vot să fie de două treimi din cei 635 de electori înscriși pe liste. În cazul în care, în primul tur al alegerilor nu se va înregistra o prezență la vot de minim două treimi din numărul total al electorilor, procesul se va relua în 26 februarie, urmând ca scrutinul să fie validat indiferent de procentul prezenței la vot. Rectorul se va alege prin majoritatea simplă (50+1%) din numărul celor prezenți la vot.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi