filtru politie controale mascati

filtru politie controale mascatiPoliţiştii sibieni au acţionat vineri, pe raza întregului judeţ, pentru verificarea legalităţii transportului de mărfuri efectuat cu mijloace de transport de tonaj mic. În urma raziei desfăşurate au fost verificate 637 de autovehicule şi aplicate 192 de sancţiuni contravenţionale.

În data de 22 ianuarie, peste 200 de poliţişti din structurile operative ale Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu au desfăşurat, în sistem integrat, ample acţiuni pe linia verificării legalităţii activităţii de transport rutier de mărfuri. Din cei 220 de poliţişti, 117 au fost de la ordine publică, 27 poliţişti rutieri, 50 poliţişti de investigaţii criminale, 18 de la investigarea criminalităţii economice şi 4 de la arme.
Poliţiştii sibieni au acţionat pe principalele artere de trafic din judeţul Sibiu, pe drumurile naţionale şi judeţene, atât în mediul urban cât şi în mediul rural, în scopul creşterii gradului de siguranţă a cetăţenilor, protejării proprietăţii şi intereselor legitime ale acestora şi ale comunităţii, menţinerii şi asigurării ordinii şi siguranţei publice.

Aproape 700 de mașini verificate
Pe parcursul raziei, poliţiştii au verificat 637 de autovehicule, iar în urma neregulilor constatate au aplicat 192 de sancţiuni contravenţionale în valoare ‚ de 38.810 de lei.
Din cele 192 de sancţiuni contravenţionale, 38 au fost aplicate pentru nerespectarea normelor privind ordinea şi liniştea publică, prevăzute de Legea 61/1991, 15 la Legea nr. 12/1990 privind protejarea populaţiei împotriva unor activităţi comerciale ilicite, 5 la Legea 171/2010 privind stabilirea şi sancţionarea delictelor silvice, 125 ca urmare a încălcării prevederilor O.U.G. nr. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice iar 9 sancţiuni au fost aplicate pentru alte abateri.filtru politie mascati

Unii șoferi mai puțin norocoși
În urma activităţilor desfăşurate în trafic, poliţiştii au reţinut 5 de permise de conducere şi au retras 7 certificate de înmatriculare.
Spre exemplu, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice au indisponibilizat în trafic 2 autovehicule care transportau mărfuri metalice şi peste 3.000 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, existând suspiciunea rezonabilă că documentele ce însoţeau aceste mărfuri nu sunt reale şi conforme legislaţiei din România. Poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice continuă cercetările.

Comentariul meu

Lasă un răspuns