S-a ales tema Festivalului International de Benzi Desenate din Sibiu

602

Afis Concurs BD SIBIU 2016In cadrul celei de-a IV-a editii a Festivalului International de Benzi Desenate din Sibiu care va avea loc în perioada 15 – 17 aprilie 2016, Asociatia de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu » – Casa Franceza si Asociatia « Solidarité 35 Roumanie » organizeaza un Concurs de benzi desenate (BD) cu tema « Super Eroi pentru Sibiu ».

Concursul este realizat cu sprijinul Wacom prin MGT Educational, Lex Comics – lexshop.ro, Editura « HAC!BD », Editura « EAT Comics » si Revista « Abatia ».
El se adreseaza tinerilor cu vârste între 11 si 18 ani si candidatii vor trebui sa realizeze o plansa cu benzi desenate în format A3 cu un Super Erou din orasul Sibiu.
Textul planselor va trebui sa fie în limba franceza sau în limba româna. Participantii la concurs se pot înscrie doar la una dintre cele doua categorii (banda desenata în limba franceza sau banda desenata în limba româna).
Concursul este dotat cu premii deosebite: o tableta grafica Wacom Intuos Comic CTH-490C, o saptamana de vacanta la Costinesti, week-enduri la munte, precum si multe carti si reviste.
Depunerea planselor se va face pâna în data de 10 aprilie 2016, fie direct la sediul Asociatiei de prietenie « Ille et Vilaine – Sibiu » (APIVS).- Casa Franceza,  Str. Konrad Haas, nr. 14, 550177 Sibiu – România, fie prin posta. Pe plic se va mentiona « Pentru Concursul de Benzi Desenate »

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi