VIDEO FOTO INCREDIBIL – Cel mai ciudat accident al anului din Sibiu. Tamponare cu o mașină FĂRĂ ȘOFER!

433

accident sibiu 22Unul din cele mai ciudate accidente avute loc în ultima perioadă în România, a avut loc în seara zilei de 19 ianuarie în Sibiu. O mașină fără șofer a tamponat o mașină parcată. Nu e o glumă. Priviți imaginile de mai jos!

Un sibian a avut parte de întâmplare pe care cu siguranță că nu o va uita prea curând. Autoturismul său, parcat pe Magheru, a fost lovit de o altă mașină. Până aici nimic ciudat, dar când a dat să ceară socoteală șoferului mașinii ce i-a avariat ușor autoturismul, sibianul nostru nu a avut cu cine să vorbească, pentru că la volan nu era nimeni.
Acesta s-a uitat de două ori pentru că a crezut că nu vede bine. O mașină fără șofer tocmai îi lovise mașina! După aproximativ cinci minute misterul a fost deslușit.

Mașina a plecat singură de pe loc
La fața locului a apărut și șoferul Opel-ului care lovise cealaltă mașină. Omul era destul de speriat pentru că inițial a crezut că i-a furat cineva mașina. ”A tras frâna de mână, dar nu a mai băgat-o și în viteză. El s-a cazat la o pensiune din apropiere și a mers să ducă bagajele în cameră. Când s-a întors a observat că nu mai are mașina și apoi a găsit-o proptită în mașina mea”, a povestit sibianul care s-a ales cu o pagubă minoră la mașina sa.accident sibiu1Cu filmările la firma de asigurări
Orădeanul a rămas și el uimit de pățanie. ”Bine că nu traversa cineva strada. Se putea întâmpla o tragedie.. Câțiva trecători au văzut cum s-a întâmplat totul. Parcă nu le venea să creadă ceea ce văd”, a mai povestit șoferul păgubit. Acesta a mers cu filmările de pe o cameră de supraveghere video cu ceea ce s-a întâmplat, la firma de asigurări. ”Mi-au spus că dacă nu le arătam imaginile, nu aveam nici o șansă să mă creadă…”, a mai spus acesta.
Urmăriți mai jos imaginile de pe camerele de supraveghere video.

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Arată comentarii (1)