wp 1453560615777

Doi minori au fost prinşi la câteva minute după ce a tâlhărit o femeie, iar autorii unei tentative de furt dintr-o societate comercială au fost identificaţi la scurt timp de poliţiştii sibieni.

image

Pentru asigurarea şi menţinerea ordinii şi liniştii publice, echipe mixte formate din poliţişti, jandarmi şi echipaje canine din cadrul Centrului Chinologic Sibiu acţionează pe raza municipiului Sibiu.
În data de 22 ianuarie, ora 18.52, o sibiancă a sesizat 112 faptul că, în urmă cu câteva minute, în timp ce traversa Parcul Tineretului din municipiul Sibiu, doi tineri necunoscuţi au deposedat-o, prin violenţă, de geanta pe care o avea asupra sa.
La faţa locului a fost direcţionat un echipaj din sistemului de ordine şi siguranţă publică, format din poliţişti şi echipaj canin din cadrul Centrului Chinologic Sibiu care, în urma scotocirilor efectuate în imediata apropiere a locului faptei, au identificat ascunşi într-un garaj situat în curtea interioară a unui bloc doi tineri. Asupra celor doi au fost identificate o parte din bunurile aparţinând părţii vătămate, respectiv un telefon mobil şi portmoneul care conţinea carduri, actul de identitate şi suma de 290 lei. Totodată, în cadrul cercetărilor, poliţiştii au găsit şi geanta victimei, întregul prejudiciu fiind recuperat.
În fapt, în urma cercetărilor efectuate şi audierii celor doi tineri, minori în vârstă de 14 şi 15 ani, poliţiştii au stabilit că în jurul orei 18.30, în timp ce traversa Parcul Tineretului persoana vătămată ar fi fost deposedată de către aceştia, prin smulgere, de poşeta care o avea în mâna. Urmare a acestei acţiuni, persoana vătămată s-a dezechilibrat şi a căzut pe zăpadă, însă fără a suferii leziuni.
Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Sibiu continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.
foto: arhiva

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu