Vin alegerile. Fii sigur că poţi vota!

168

s560x316_act_de_identitate

Direcţia Judeţeană de Evidenţă a Persoanelor Sibiu reaminteşte cetăţenilor că trebuie să îşi verifice valabilitatea cărţilor de identitate, iar cele care expiră trebuie schimbate la timp pentru a putrea vota la alegerile din luna iunie.

« Având în vedere procesul electoral ce se va desfăşura în luna iunie a.c., organizat pentru alegerea primarilor și a consilierilor locali şi judeţeni, recomandăm locuitorilor judeţului Sibiu să-şi verifice valabilitatea actului de identitate, în considerarea exprimării dreptului de vot.
De asemenea, invităm cetăţenii judeţului să vizualizeze pagina de internet a serviciului public comunitar local de evidenţă a persoanelor unde sunt arondaţi în ceea ce priveşte domiciliul, precum şi pagina de internet a Direcţiei Judeţene de Evidenţă a Persoanelor Sibiu, pentru obţinerea informaţiilor necesare vizând documentele de care au nevoie pentru emiterea sau preschimbarea actului de identitate.
Apreciem necesar să facem acest anunţ tocmai pentru a evita aglomeraţiile de la ghişeele instituţiilor menţionate, dar mai ales pentru exercitarea dreptului constituţional de vot. « , se arată într-un comunicat al Direcţiei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.