crima bradu

crima braduProcurorii de la Parchetul de pe Lângă Tribunalul Sibiu a reușit să facă lumină în cazul crimei avută loc în 19 ianuarie la Bradu. S-a stabilit că tânăra a murit în urma loviturilor de cuțit date de unchiul soțului ei. Hutsiu Paraschiva Claudia a încercat să îl omoare pe unchiul ei, dar acesta i-a luat cuțitul din mână și l-a înfipt în ea de mai multe ori.

Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu au dispus, la data de 19 ianuarie 2016, reţinerea inculpatului Huluba Vasile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Pe data de 20 ianuarie acesta a fost prezentat cu propunere de arestare preventivă judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu.
”S-a reţinut că la data de 12.01.2016, în jurul orei 11,30, pe fondul unor relaţii tensionate, în locuinţa comună din loc. Bradu, nr. 283, jud. Sibiu, între inculpatul Huluba Vasile şi concubina nepotului său, victima Hutsiu Paraschiva Claudia, s-a produs o altercaţie pe parcursul căreia, după ce a fost lovit de Hutsiu Paraschiva Claudia cu un cuţit în zona abdominală, inculpatul a avut o reacţie dură, total disproporţionată cu actul de violenţă al victimei, în sensul că a dezarmat-o de cuţit, obiect cu care apoi i-a aplicat lovituri repetate, în zone anatomice vitale, care s-au soldat cu producerea unor leziuni traumatice grave, respectiv plăgi tăiate-înţepate, cu lezare de organe interne, în urma cărora, după circa o jumătate de oră, victima a decedat”, se arată într-un comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu.
Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul I.P.J. Sibiu – Serviciul Investigaţii Criminale.
CITEȘTE ȘI: VIDEO – CRIMA de la Bradu. Întorsătură de situație la 180 de grade! Ce s-a întâmplat de fapt!
La data de 20 ianuarie 2016 judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu a admis cererea şi a dispus emiterea unui mandat de arestare preventivă pe numele acestuia pentru o perioadă de 30 de zile.
”Precizăm că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate în nicio situaţie să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie”, se mai arată în același comunicat.

Comentariul meu

Lasă un răspuns