ioan niculae 01

ioan-niculae-01Afaceristul brașovean Ioan Neculaie a fost reținut de procurorii brașoveni, în noaptea de joi spre vineri, într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală și spălare de bani.

Omul de afaceri brașovean Ioan Neculaie va fi prezentat, vineri, Tribunalului Brașov, cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile, după ce a fost reținut în cursul nopții de joi spre vineri de procurori.
Neculaie a fost audiat joi, la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brașov, mai bine de nouă ore, într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani, conform purtătorului de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, Alina Popescu.
Potrivit acesteia, în dosar au fost audiate patru persoane, din care două au fost reținute.
În același dosar a fost reținut pentru 24 de ore și Stelian Florin Păunescu, fost director al Gărzii Financiare Brașov și fost angajat la una dintre firmele omului de afaceri, urmând să fie prezentat vineri Tribunalului Brașov.
Procurorii au făcut, joi, percheziții în opt locații, la firme din grupul Prescon, deținut de omul de afaceri Ioan Neculaie, la locuința acestuia și la sediul Fotbal Club Brașov. Sursa: agerpres.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu