events

Începutul de an pare dedicat evenimentelor culturale, în special cele teatrale. Şi în acest final de săptămână sunt programate reprezentaţii ale mai multor piese de teatru, atât pentru cei mici, dar şi pentru cei mari.

Astfel, în seara de vineri „Cerere în căsătorie” de A.P. Cehov se joacă la Teatrul Naţional Radu Stanca, de la ora 19. Detalii aici.

Tot vineri, de la ora 20, Cercul Militar este gazda reprezentaţiei „Cutia de carton” de Clement Michel. Informaţii aici.

După ce mergeţi la teatru, daţi o fugă până în Imperium, pentru că de la ora 22 începe concertul live susţinut de Vlad Simon. Rezervări se pot face la 0369 454 690.

Sau, o altă variantă este oferită de Vintage Pub, unde vineri seara este ultima „Black Friday”, când Vodka juice este redusă cu 40%. Rezervări la 0757 881 881.

Deja o tradiţie, sâmbătă dimineaţa este dedicată copiilor. La Teatrul Gong, de la ora 11, începe „Atelierul de creat poveşti”. Detalii despre ce se întâmplă acolo găsiţi aici.

Ora 18, tot la Teatrul Gong, îi adună pe copiii care înţeleg limba germană la spectacolul „Pinocchio”. Piesa se va juca şi duminică, de la ora 11. Detalii despre reprezentaţie aici.

La Teatrul Radu Stanca, de la ora 19, se va juca „Nathan Înţeleptul” după Gotthold Ephraim Lessing. Distribuţia şi alte informaţii aflaţi de aici.

Sala Festivă a Bibliotecii ASTRA se transformă în scenă de la ora 20, pentru că acolo se va juca “Parfum de viaţă pe un tractor” de Cristiana Keresztes. Detalii aici.

Din acest week-end copiii pot afla Secretele Egiptului Antic. Expoziţia interactivă va fi cu siguranţă o atracţie, iar mai multe informaţii puteţi găsi aici.

DJ Cipi Hampu adună petrecăreţii în Fratelli vineri şi sâmbătă. Petrecerile încep la ora 11, iar intrarea este liberă.

Deoarece concertele Adei Milea au avut un succes fulminat, interpreta revine pe scenă duminică, în două reprezentaţii, de la ora 18 şi de la ora 20, ambele susţinute la Teatrul Gong. Detalii aici.

Ultima piesă de teatru din acest week-end se va juca duminică seara, de la ora 19, la Teatrul Naţional Radu Stanca. Detalii despre “Fantoma e aici”, de Kobo Abe, puteţi citi aici.

O oră mai târziu, la 20, în Vintage Pub începe show-ul de stand-up comedy susţinut de Radu Pietreanu, Tibi Neuronu şi Cristi Priză. Biletul de intrare la “Misogin Show” costă 30 de lei, iar rezervări se fac la 0757 881 881.

Parodia “Fifty shades of black” rulează la Cinema Arta. Ce ale filme puteţi vedea, aflaţi de aici.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu