Cenușa lui David Bowie ajunge în Bali – Starul și-a pregătit din timp testamentul

245

david-bowieTestamentul lăsat de David Bowie, starul decedat pe 10 ianuarie 2016 din cauza unui cancer de ficat a fost făcut public. Averea cântărețului este de peste 90 de milioane de euro, iar din testament reiese că David Bowie a avut vreme să îl pregăteasc și să împartă bunurile între cei dragi și apropiați fideli.
Averea de 90 de milioane de euro, plus bunurile imobiliare, respectiv două case, una aproape de Woodstock, New York, unde a început festivalul de rock în 1969, și un apartament în Manhattan. Bowie a luptat discret timp de un an și jumătate cu cancerul. Moartea lui a surprins pe toată lumea, pentru că problemele sale de sănătate nu erau cunoscute.
David Bowie a lăsat jumătate din avere soției sale Iman, modelul african care a fpst alături de el în ultimele decenii, cu care are o fiică de 15 ani, Alexandria. Acesteia i-a lăsat casa din Woodstock și 25 la sută din restul averii. Celălat sfert de avere este destinat lui Duncan Jones, fiul de 44 de ani pe care Bowie l-a avut cu prima lui soție, Angela Barnett.
Înainte însă Iman, Alexandria și Duncan Jones să știe exact cât înseamnă concret procentele moștenite, din conturile lui David Bowie, vo fi donați 1,8 milioane de euro Corinnei Schwad, secretara sa personală care a avut grijă zi de zi de agenda și de cariera lui. Marion Skene, doica fiicei lui și asistenta familiei va primi deasemenea 0,9 milioane de euro.
Prin testament, David Bowie, care a murit la numai două zile după ce a împlinit 69 de ani, cere să nu i se facă nicio înmormântare. Corpul lui trebuie să fie ars, iar cenușa dusă în Bali, Indonezia, unde să aibp loc o ceremonie budistă în cadru restrâns. După el a rămas însă muzica.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.