SCANDAL avrig

SCANDAL avrigScandal uriaș avut loc în noaptea de vineri spre sâmbătă într-un local din Avrig. La nici 50 de metri de sediul poliției un grup de tineri a devastat restaurantul Negoiu și au atacat cu cuțitele mai multe persoane. Cel puțin șapte au ajuns la spital.

Seară cu năbădăi în restaurantul Negoiu din Avrig. Mai mulți tineri s-au luat la bătaie în local, iar scandalul a degenerat extrem de tare. Locația a fost devastată de bătăuși. Cel puțin șapte persoane au fost înjunghiate de către tinerii puși pe scandal și au avut nevoie de îngrijiri medicale. Martori oculari spun că grupul de tineri nu este la prima ispravă de acest gen. ”Acești tineri au mai avut probleme cu poliția și în trecut. Nimeni nu le face nimic. Acum au tăiat cel puțin șapte oameni în local. A venit poliția și nu a reținut pe nimeni. Nu e prima dată când acești tineri fac scandaluri și bat oameni”, a povestit pentru Ora de Sibiu, un martor la incidentele din noaptea de vineri spre sâmbătă.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Noi dezvăluiri despre bătaia de la Avrig. ZECE persoane RĂNITe în total! CINE SUNT tinerii implicți în scandal!

Victime în spital
Persoanele rănite au avut nevoie de îngrijiri medicale. Martorii spun că la fața locului au venit trei ambulanțe și mai multe victime au fost transportate de urgență la Spitalul Județean din Sibiu. Unul din martori ne-a trimis imaginile video din care se observă dezastrul din urma acestui scandal. ”Arătați la toată lumea ce au putut să facă acești oameni în localul respectiv, în centrul Avrigului la nici 30 de metri de sediul poliției. Este strigător la cer ce s-a întâmplat. Acum un an aceștia au bătut și doi polițiști din oraș. Și nu e prima dată când aceștia fac scandaluri”, a mai povestit unul din martori, pentru Ora de Sibiu.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

10 Commentarii

Lasă un răspuns

 1. Bai fraților va spun eu cum sta treaba se bat ai ridica poliția si după 30 de minute le da drumu si va spun si din ce cauza si polițai noștri au nevoie de mici servici înțelegeți

 2. Toata Politia din Avrig sa-si dea demisia si apoi anchetata penal, exact ce ar trebui ei sa faca.Nesimtiti de politisti, degeaba au arme in dotare.

  1. Baiete, tu cunosti putin legea?
   Crezi ca arma aia din dotare o scoti si o fluturi cand vrei tu?
   Be smart and shut up! 🙂

  1. Nesimtiti de politisti, ar trebui demisi imediat de catre inspectoratul judetean, nu este posibil asa ceva.Care mai e rolul lor acolo.Primii anchetati ar trebui sa fie politistii