UPDATE FOTO – Trafic reluat pe un sens pe Valea Oltului la Tuțulești. Cum poți să ocolești zona!

294
Sursa foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU
Sursa foto: INFO TRAFIC jud. SIBIU

Traficul auto este întrerupt încă de la ora 7.00 pe DN7 pe Valea Oltului la Tuțulești. Blocajul s-a format din cauza unui accident rutier.

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră (7:45), traficul rutier este încă întrerupt pe DN7, pe Valea Oltului, în zona localităţii vâlcene Tuţuleşti, din cauza unui accident rutier. Potrivit informaţiilor primite de la faţa locului, în eveniment au fost implicate două autoturisme şi un autocamion. Unul dintre autoturisme a pătruns pe contrasens, probabil din cauza neadaptării vitezei într-o curbă, acroşând lateral autocamionul. Un alt autoturism, al cărui conducător nu a putut frâna la timp, l-a lovit din spate pe primul.
”Le recomandăm conducătorilor auto să nu se angajeze în depăşirea coloanelor de autovehicule care s-au format (depăşirea este interzisă pe sectorul de drum unde s-a format o coloană de vehicule în aşteptare, dacă prin aceasta se intră pe sensul opus de circulaţie)”, spun cei de la Centrul Info Trafic. Ora de Sibiu îți prezintă o variantă prin care poți să ocolești zona blocată. Detalii AICI!

UPDATE – Trafic reluat pe o bandă!
Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, începând cu ora 9:00, traficul rutier  a fost reluat pe o bandă, alternativ, dirijat de poliţişti, pe DN7, pe Valea Oltului, în zona localităţii Tuţuleşti. Circulaţia a fost întreruptă în ambele sensuri din cauza unui accident rutier în care au fost implicate trei autovehicule.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.