hot dumbrava

hot dumbravaUn magazin de haine ce funcționează în incinta complexului comercial Dumbrava, a fost ”călcat” de un hoț zilele trecute. Acesta a reușit ca în câteva minute să fure haine în valoare de aproximativ 900 de lei.

Un tânăr a reușit ca în numai câteva minute să fure mai multe haine dintr-un magazin ce funcționează la Dumbrava. Hoțul din imaginile de mai jos a profitat de faptul că vânzătoarea se afla într-o scurtă pauză și a trecut la treabă. Mai întâi a studiat teritoriul și apoi a început să fure haine. Mai mult ca sigur hoțul a avut și un complice, altfel nu se explică rapiditatea cu care s-a întors de mai multe ori la standul cu haine.
Hoțul este mai mult ca sigur unul cu experiență. Și-a pus o șapcă pe cap pentru a își ascunde cât mai mult fața de camerele de supraveghere video și nu a furat niciodată mai mult de 3-4 haine. A profitat și de faptul că vânzătoarea se afla într-o scurtă pauză, deci probabil că a supravegheat de ceva timp acel magazin.
Tânăra vânzătoare nu a observat pe moment că au fost furate hainele. Abia când s-a făcut inventarul zilnic și-a dat seama că lucurile nu sunt în regulă. ”Furtul a avut loc în data de 28 ianuarie. S-a furat marfă de aproape 900 de lei. Sper ca cineva să îl recunoască pe hoț și să îl identificăm. Vom depune plângere și la poliție”, a declarat proprietarul standului din Dumbrava.

Futuri pe bandă rulantă înainte de Sărbători
Hoții din magazinele de la Dumbrava nu sunt la prima ispravă de acest gen. Sub protecția anonimatului mai mulți proprietari de standuri spun că înainte de sărbătorile de iarnă prin magazin umblau grupuri de etnie romă care furau și amenințau. ”Umblau în găști și amenințau vânzătoarele cu cuțitul. Le amenințau că le așteaptă afară și le ”rezolvă” dacă nu tac din gură…”, a mai spus un alt proprietar de magazin de la Dumbrava.
Postează un comentariu sau pune un mesaj pe pagina noastră de Facebook dacă îl recunoști cumva pe acest hoț!

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

11 Commentarii

Lasă un răspuns

  1. Iara astia? Anul trecut au mai aparut doar pe filmari de la alt magazin ..la fel furt de haine..

  2. Nu imi pot da seama de ce va bagati toti in seama asa cu japca in loc sa va vedeti de treaba voastra fiecare face ce vrea si raspunde pt asta asa ca mai bine nu va mai dati cu parerea despre alti

    1. Tocmai, pentru ca fiecare face ce vrea, noi vrem sa ne bagam in seama aici… si nu e cu „japca”, avem voie sa o facem si chiar recomandare sa o facem… Altceva?

  3. Pe camerele de filmat nu se distinge foarte bine fața infractorului….. Trebuie întrebat și verificat la standurile din apropiere poate se găsește o imagine nai clara…..

  4. Acum 3 zile era scos afara de catre paznicul de la Decathlon…fiind recunoscut ca si hot. Era impreuna cu 3 fete si inca un baiat. Il injura pe paznic de toate rudele…

  5. Complicele e o fata… il puteti vedea cand trece prima data cu o fata pe langa stand si fata ii zice ceva… iar la final pleaca cu aceeasi fata… Prima data fata nu avea decat o geanta, iar dupa avea plase, probabil cu hainele furate… Nu cred ca e chiar asa greu sa te prinzi ca fata era complicele… Puteti intreba si de fata, poate pe ea o recunoaste cineva…

    1. P.S. Puteti vedea ca la sfarsit fata ii si face un semn din mana gen „Hai sa mergem, cu capul indreptat spre el…” . Prima data apare cu fata la secunda 0:03 cand se vede clar ca ei converseaza , iar a 2-a oara apare fata la min 2:10 cand ii face semn si probabil ii spune sa plece…