sistem integrat management deseuri

sistem integrat management deseuriMarti a avut loc finalizarea procedurii de evaluare a ofertelor depuse pentru procedura de licitaţie publică având ca obiect delegarea prin concesiune a activităţii de operare a staţiilor de sortare de la Şura mică şi Cisnădie şi a staţiei de compostare de la Şura Mică.

Comisia de licitaţie, întrunită la data de 02.02.2016, a desemnat câştigătoare oferta depusă de Asocierea S.C. BRANTNER ENVIRONMENT S.R.L. – S.C. SCHUSTER & CO ECOLOGIC S.R.L. – S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. în cadrul procedurii de licitaţie publică deschisă organizată de A.D.I. ECO Sibiu în numele şi pe seama unităţilor administrativ-teritoriale membre, în vederea delegării prin concesiune a activităţii de operare a staţiei de sortare şi de compostare Şura Mică şi a staţiei de sortare Cisnădie.

Doi participanti la licitatie
La procedură au participat 2 ofertanţi, ale căror oferte au fost evaluate de comisia desemnată începând cu data de 17.11.2015, când a avut loc deschiderea acestor oferte.
În cursul zilei de astăzi, 02.02.2016 a avut loc comunicarea rezultatului procedurii către participanţi şi urmează ca, după împlinirea termenului de aşteptare de 11 zile prevăzut de O.U.G. nr.34/2006, în cazul în care nu vor fi depuse contestaţii, A.D.I. ECO Sibiu să procedeze la semnarea contractului de delegare cu ofertantul declarat câştigător.

Oferta de 74,4 milioane lei
Contractul de delegare prin concesiune a activităţii de operare a staţiei de sortare şi de compostare Şura Mică şi a staţiei de sortare Cisnădie are ca obiect principal reciclarea, eliminarea şi tratarea deşeurilor reciclabile colectate separat din Zona 1 Sibiu (Municipiul Sibiu şi localităţile: Boiţa, Cisnădie, Cristian, Gura Râului, Loamneş, Marpod, Nocrich, Ocna Sibiului, Orlat, Păuca, Poplaca, Răşinari, Râu Sadului, Roşia, Sadu, Slimnic, Şelimbăr, Şura Mare, Şura Mică şi Vurpăr) şi Zona 2 Avrig (Avrig, Turnu Roşu, Racoviţa, Porumbacu de Jos, Cârţa, Cârţişoara) şi tratarea deşeurilor biodegradabile colectate separat din Zona 1 Sibiu.
Valoarea estimată a contractului a fost de 99.149.129 lei fără T.V.A., iar criteriu de atribuire preţul cel mai scăzut.
Oferta depusă de Asocierea S.C. BRANTNER ENVIRONMENT S.R.L. – S.C. SCHUSTER & CO ECOLOGIC S.R.L. – S.C. BRANTNER SERVICII ECOLOGICE S.R.L. a fost declarată câştigătoare cu o propunere financiară de 74.440.038,38 lei fără T.V.A.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns