carmen iohannis la spital

carmen iohannis la spitalSoția președintelui României, Carmen Iohannis, a ajuns marți în jurul orei 12.50 la Spitalul Județan din municipiul Sibiu. Aceasta a fost însoțită ca de fiecare dată de către un echipaj al SPP-ului.

Apariție neașteptată în corpul de clădire de la  Spitalul județean din Sibiu, în care funcționează clinica de Otorinolaringologie, cea de neurochirurgie și cea ce chirurgie. Soția președintelui Klaus Iohannis a sosit aici marți în jurul orei 12.50 și după ce a coborât din mașina celor de la Serviciul de Protecție și Pază, aceasta s-a îndreptat spre intrarea în clinică.  Îmbrăcată într-o ținută lejeră, Carmen Iohannis a intrat în imobil însoțită de un ofițer de la SPP, care nu a așteptat afară ci a preferat să o escorteze pe prima Doamnă până la ușa salonului unde aceasta a vizitat o persoană apropiată.masina spp la spital
Mașina SPP-ului a fost parcată în apropiere de intrarea în acest corp de clădire și a rămas acolo cu motorul pornit în așteptarea soției fostului primar al Sibiului.

Join the Conversation

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.