hotul1

hotul1Imaginile publicate de Ora de Sibiu cu bărbatul care fură haine dintr-un magazin de la Complexul Comercial Dumbrava, nu au rămas fără ecou. Zeci de cititori ne-au dat detalii despre posibilul hoț, iar toată lumea a indicat O SINGURĂ PERSOANĂ.

Cel care pe Facebook nu își folosește numele real a fost indicat de toți cei care ne-au trimis mesaje și informații. ”Eu cred că acesta este hoțul. Mai are la activ spargeri. Nu e prima dată!”, ne-a transmis unul din cititori. La scurt timp mesajele primite pe pagina noastră de Facebook au început să vină din ce în ce mai des, legat de acest subiect. ” Îl cunosc pe hoțul care a furat din Dumbrava. I-a furat și unui prieten telefonul. Sta la în zona Piața Cibin și mai acționează cu încă o fata”, ne-a transmis un alt cititor.
”Acesta e hoțul. Nu îmi vine să cred! Observați și șapca din poze.. A purtat-o și când a furat de acolo din Dumbrava…”, ne-a mai transmis un cititor, care ne-a furnizat și câteva fotografii. Din acestea se poate observa că presupusul hoț a purtat această șapcă de curând, când a ieșit să se distreze într-un club de muzică lăutărească.

CITEȘTE ȘI: VIDEO – Un hoț fură haine din magazinul Dumbrava

Plângere la poliție
Patronul magazinului din care s-au furat haine în valoare de aproximativ 900 de lei, va depune marți plângere la poliție. ”Nu voi lăsa lucrurile așa. Marți (n.r. azi), voi depune plângere la poliție și voi pune la dispoziție și imaginile video”, a declarat acesta pentru Ora de Sibiu.
Urmăriți încă odată imaginile din timpul furtului, mai jos.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Lasă un răspuns

  1. Individul a furat si din magazinul de pe Strada 9 mai. Chiar daca si la acel moment au fost duse imaginile video si toate datele despre autor la politie, oamenii legii nu au rezolvat nimic dupa cum se poate observa… halal tara ..halal Politie Romana.