budescu si negut

budescu si negutAtacantul Astrei, Constantin Budescu, a semnat un contract cu gruparea de liga a II-a din China, Dalian Yifang. Cel mai bun atacant al ultimului sezon în liga 1, a plecat însoțit de un fotbalist din Sibiu, Radu Neguț.

Constantin Budescu a plecat duminică dimineața spre China, după ce s-a înțeles cu gruparea din liga a doua Dalian Yifang. Budescu spune că transferul în liga a doua din China este „un pas înainte”.
„Este o ofertă bună atât pentru mine, cât și pentru club. Din punctul meu de vedere, este un pas înainte. Este o echipă care își dorește să promoveze și investesc foarte mulți bani. Sper să promovăm anul acesta”, a spus Budescu la plecare.
Acesta nu a decolat însă singur spre Asia. Alături de Budescu a plecat un fotbalist din Sibiu. Este vorba de Radu Neguț, fotbalist care a început cariera la Inter Sibiu și a mai jucat până acum la echipe precum Gaz Metan Mediaș, Pandurii Tg. Jiu, Voința Sibiu, dar și în străinătate.negut si budescu 2
Neguț și Budescu au ajuns în China în această dimineață pe tărâm asiatic, lucru demonstrat și de fotografiile postate de fotbalistul sibian pe contul său de Facebook. Foto: Facebook

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Lasă un răspuns