gilbert

gilbertSibiul nu a reușit să contrazică statisticile care spun că SCM U Craiova e o echipă ce nu pierde aproapre deloc când joacă acasă. CSU a avut o evoluție modestă, în special în primul sfert, când gazdele au luat un avans serios pe tabelă. S-a terminat 94-83 (31-13 14-20 18-20 31-30) pentru gazde.

Meciul de la Craiova a fost așa cum se aștepta toată lumea. Unul dificil în fața unei echipe care pe lângă faptul că nu prea pierde acasă, nu își permitea să facă vreun pas greșit, în lupta pentru un loc ce duce în play-off. Și ca să arate cât de mult își doresc victoria, oltenii au pornit din trombă partida și au avut un prim sfert incredibil la capătul căruia conduceau pe tabelă cu 31-13. Sibiul a dat semne de revenire în sfertul al II-lea și a mai recuperat din diferență, dar nu îndeajuns de mult. Jocul sibienilor a fost apatic uneori, iar Hardy, Mijajlovic și Lalovic au evoluat fără vlagă, iar asta s-a văzut în economia jocului și s-a resimțit și în soarta partidei. Chiar și așa CSU a avut o revenire în sfertul trei și s-a apropiat la 3 puncte de craioveni. Pentru scurt timp însă. Hargrove și Burlacu au ieșit la rampă, iar Craiova și-a refăcut ecartul pe tabelă, având un avantaj de 10 puncte la începutul sfertului patru. Sibiul a încercat pe final să reducă din diferență, însă fără prea mult succes. S-a terminat 94-83 pentru SCM U, iar CSU trebuie să uite cât mai rapid acest meci. Dan Fleșeriu are la dispoziție mai puțin de patru zile să refacă moralul echipei și să îi mobilizeze pentru jucători înaintea derbiului județean cu Gaz Metan Mediaș, întâlnirile dintre cele două combatante fiind de fiecare dată extrem de disputate. De remarcat că antrenorul sibian nu a mizat la Craiova pe Harrison, americanul fiind accidentat.
Meciul dintre Sibiu și Mediaș, se joacă sâmbătă de la 18.00, la Sala Transilvania.

Fleșeriu: ”Am început foarte slab meciul”
”A fost un meci în care noi am început foarte slab, pe fondul agresivității adversarilor, noi nu am avut răspuns în timp util iar apoi am alergat tot meciul după ei. Nu am putut reveni. În plus în primul sfert am luat repede faulturi la Calotă și Hardy, iar apoi a trebuit să le ducem tot meciul. Craiova are totuși o echipă foarte valoroasă care probabil va fi în primele șase. Sper că și noi, împreună cu ei, și vom mai avea ocazia să mai jucăm cu ei. Pe Harrison nu l-am folosit astăzi pentru că s-a accidentat la ultimul meci și nu era complet refăcut, așa că am preferat să nu risc să nu poată juca sâmbătă, la meciul cu Mediașul”, a spus Dan Fleșeriu, antrenorul lui CSU Sibiu, după meciul de la Craiova. foto: csusibiu.ro.

SCM:
Bureau 5, Burlacu 19, Pilcevic 10, Popescu 15, Pantic 4, Johnson 18, Hargrove 23

CSU:
Gilbert 20, Calotă 19, Paul 15, Mijajlovic 10, Hardy 10, Lalovic 9

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu