Sibiul vazut ca un „magnet” si pentru turistii din Rusia. In viitorul apropiat!

313

mori de vant muzeu in aer liber sibiuFederația Asociațiilor de Promovare Turistică din Romania a promovat Sibiul ca destinatie turistica pentru turistii din Rusia, chiar in cadrul unei vizite efectuata la Moscova de catre reprezentantii acesteia.

Atragerea turiștilor ruși către litoralul românesc si alte zone pitoresti printre care si Sibiul, prin oferirea unui program cu tarife speciale, a fost principalul scop al vizitei efectuate zilele trecute la Moscova de o delegație a Federației Asociațiilor de Promovare Turistică (FAPT) și Asociației Litoral-Delta Dunării (ALDD), a informat, marți, președintele celor două organizații, Corina Martin.
Potrivit acesteia, turoperatorii ruși au solicitat ca în ofertele turistice din România să fie incluse hoteluri de 4 și 5 stele.
„S-a discutat, în general, de nevoia de a selecta hoteluri foarte bune, cu servicii de calitate, vorbim de hoteluri de 4 și 5 stele în general, vorbim și de pachete pentru All Inclusive, vorbim însă și de o nișă de turiști cu bugete foarte mari, pentru vacanțe de lux de această dată, turiști individuali, și nu vorbim doar de litoral și Delta Dunării. Vorbim și despre București, Transilvania, de zonele Brașov, Sibiu, Sighișoara”, a precizat reprezentanta FAPT.
Potrivit vicepreședintelui ALDD și președinte al Asociației Patronatului în Turismul din Delta Dunării (APTDD), Dragoș Gociman, turoperatorii ruși cu care delegația română s-a întâlnit au înțeles că Delta Dunării nu înseamnă o destinație doar pentru vânători și pescari.
Atașatul Consulatului General al Federației Ruse la Constanța, Vladimir Nechaev, a spus că litoralul românesc poate fi o destinație preferată de turiștii ruși dacă acestora li se oferă anumite condiții. sursa info: agerpres.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.