CON-A printre firmele cele mai prolifice ale Sibiului. Anul trecut a fost de succes!

0 420

Mircea BulboacaCompania deținută de afaceristul sibian Mircea Bulboacă trece prin una din cele mai bune momente din istoria sa. CON-A a reușit anul trecut să aibă o creștere de 10 procente a afacerilor derulate.

Compania de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, a înregistrat anul trecut o creştere de 10% a afacerilor, pe fondul unui trend uşor ascendent al pieţei construcţiilor, anunta zf.ro.
Compania a avut în 2014 o cifră de afaceri de peste 230 milioane lei, un câştig net de 9,1 milioane lei şi un număr mediu de 437 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor. „Am observat anul trecut o uşoară creştere a investiţiilor private pe segmentul construcţiilor industriale şi civile. Din păcate, vedem ca puţin probabilă o creştere a investiţiilor de stat în domeniul infrastructurii rutiere, investiţii care în perioada următoare mai degraba vor stagna sau chiar vor scădea“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.
Compania din Sibiu are o fabrică de prefabricate din beton în Mârşa-Avrig, judeţul Sibiu, care produce elementele liniare de structură (stâlpi, grinzi) şi elemente prefabricate pentru poduri, dar şi o fabrică de confecţii metalice. Sibienii şi-au propus în acest an să crească cu 10-12% capacitatea de producţie atât pe segmentul de elemente prefabricate, cât şi în sectorul de elemente metalice. În fabrica din Mârşa-Avrig, CON-A produce elemente prefabricate pentru câteva din tronsoanele de autostrăzi din ţară, aflate în prezent în lucru. Sursa info: zf.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...