CON-A printre firmele cele mai prolifice ale Sibiului. Anul trecut a fost de succes!

453

Mircea BulboacaCompania deținută de afaceristul sibian Mircea Bulboacă trece prin una din cele mai bune momente din istoria sa. CON-A a reușit anul trecut să aibă o creștere de 10 procente a afacerilor derulate.

Compania de construcţii CON-A din Sibiu, deţinută de omul de afaceri Mircea Bulboacă, a înregistrat anul trecut o creştere de 10% a afacerilor, pe fondul unui trend uşor ascendent al pieţei construcţiilor, anunta zf.ro.
Compania a avut în 2014 o cifră de afaceri de peste 230 milioane lei, un câştig net de 9,1 milioane lei şi un număr mediu de 437 de angajaţi, conform site-ului Ministerului Finanţelor. „Am observat anul trecut o uşoară creştere a investiţiilor private pe segmentul construcţiilor industriale şi civile. Din păcate, vedem ca puţin probabilă o creştere a investiţiilor de stat în domeniul infrastructurii rutiere, investiţii care în perioada următoare mai degraba vor stagna sau chiar vor scădea“, a declarat pentru ZF Transilvania Mircea Bulboacă, proprietarul CON-A.
Compania din Sibiu are o fabrică de prefabricate din beton în Mârşa-Avrig, judeţul Sibiu, care produce elementele liniare de structură (stâlpi, grinzi) şi elemente prefabricate pentru poduri, dar şi o fabrică de confecţii metalice. Sibienii şi-au propus în acest an să crească cu 10-12% capacitatea de producţie atât pe segmentul de elemente prefabricate, cât şi în sectorul de elemente metalice. În fabrica din Mârşa-Avrig, CON-A produce elemente prefabricate pentru câteva din tronsoanele de autostrăzi din ţară, aflate în prezent în lucru. Sursa info: zf.ro

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi