Vrei să afli secretele recrutării celor mai buni oameni? Training PREMIUM de resurse umane la Sibiu

318

Testimonial Alina Mitiu-Training Recrutare Evolution HCCÎn 20 şi 21 februarie, la Sibiu, EVOLUTION HCC va susţine un training pentru cei care doresc să înveţe cum se recrutează și se motivează angajaţii. Este vorba de un  training premium, axat pe exemple clare, cu exerciții practice și practică pe roluri, menite să ofere participanților informațiile de care au nevoie pentru a performa și a-și atrage cât mai mulți candidați și angajati de valoare în cadrul companiei în care activează, sau doar să fie pregățiti pentru un job în resurse umane.

În cele două zile de training la de la Sibiu specialiștii în Resurse Umane îți vor explica toți pașii de urmat în procesul de recrutare, felul în care sunt căutați candidații si unde, dar și metodele de recrutare, începând de la cea pasivă, prin publicarea unui anunț de angajare și selectarea candidaților, trecând la cea activă, prin selectarea candidaților din bazele de CV-uri și finalizând cu Headhunting, respectiv convingerea candidaților ideali să vină în companie.

Nu e ușor de găsit candidatul ideal, dar cunoscând metodele de headhunting, metodele de atragere a unor noi candidați, de promovare a jobului, cum se concepe anunțul de angajare și pasii de urmat într-un interviu, veți avea deja un atuu în această latură esențială a muncii în sectorul de resurse umane. Trainingul vă va învăța și cele mai bune metode de a păstra personalul și de a-l motiva să rămână în cadrul companiei.

Sună interesant, să afli secretele ascunse ale specialiștilor în resurse umane, nu? Înscrierile la training, la adresa sibiu@evolution-hcc.ro cu CV-ul si mentiunea: „Doresc să mă inscriu la Trainingul de Recrutare”.  Trainingul beneficiază de o reducere de la 800 de lei la numai 500 de lei, iar participanții vor primi pe lângă diploma ce atestă realizarea acestui training, materiale didactice și cel mai important, dacă nu lucrează, vor avea șansa de a putea aplica pentru un job în acest domeniu. Mai multe informaţii despre ce se va întâmpla în cele două zile de training, află de aici.

 

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Spune ce crezi