femeie lovita

femeie lovitaBărbatul care weekendul trecut a lovit cu pumnii o salvamontistă într-un bar din stațiunea Straja, a fost prezentat luni magistraților, cu propunerea de arestare preventivă pentru 20 de zile. Jandarmul care s-a uitat la el cu o lovește pe femeie va fi și el cercetat.

Constantin Palestrică, recidivistul care a agresat o salvamontistă într-un bar din staţiunea Straja (Hunedoara) va fi dus luni la tribunal cu propunerea de arestare preventivă, în timp ce jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină va fi cercetat de Parchetul Militar Timişoara.
Palestrică a fost reţinut duminică pentru 24 de ore, după ce poliţia l-a ridicat pentru cercetări. El a fost condamnat în 2007, împreună cu alte patru persoane, pentru tentativă de omor, dar a fost eliberat condiţionat în 2013, notează siteul local voceastrăzii.com.
Vezi și: BESTIA DIN LUPENI: Îmi place să bat femei…și imi bag..
În ceea ce îl priveşte pe jandarmul montan care a asistat la incident fără să intervină, Jandarmeria Hunedoara „a desemnat o comisie care a desfăşurat activitatea de teren, pentru a stabili exact ce s-a întâmplat.La finalul verificărilor, comisia a stabilit ca Jandarmeria Hunedoara să sesizeze Parchetul Militar Timişoara, având în vedere că există posibilitatea unor fapte de natură penală. Jandarmul va desfăşura activităţi în altă structură până la finalizarea anchetei, pentru ca aceste cercetări să se desfăşoare corect”, a declarat, luni, pentru MEDIAFAX, maiorul Nicolae Răducu, purtătorul de cuvânt al IJJ Hunedoara.

Citește și: VIDEO – Salvamontistă bătută crunt de un interlop sub privirile unui jandarm. ATENȚIE IMAGINI DURE!
La sfârşitul săptămânii trecute, salvamontista Miruna Inel (21 de ani) a fost bătută de recidivistul Constantin Palestrică într-un bar din staţiunea montană Straja (Hunedoara), la incident asistând fără să intervină jandarmul montan Sorin Moldovan, aflat în timpul liber. VEZI AICI VIDEO DE LA INCIDENTUL DIN STRAJA! sursa info: mediafax.ro

Comentariul meu

Lasă un răspuns