ALERTĂ – Aproape 10.000 de bonuri de masă furate dintr-o mașină parcată la Sibiu. Dacă vezi ștampila asta pe ele sună la 112!

476

bonuri de masaHoții care se ocupă cu spargeri auto pe raza municipiului Sibiu, au dat lovitura marți. Au spart un camion din care au furat numai puțin de 9.400 de bonuri de masă și s-au făcut nevăzuți.

Toată întâmplarea s-a petrecut marți pe strada Frigoriferului din municipiul Sibiu. Un bărbat a sunat la 112 și a anunțat că autoturismul pe care l-a lăsat parcat pe această stradă, a fost spart de hoți. ”Este voba de un furt din auto. Prin forțarea ușii portierei, dintre scaune a fost sustrasă o cutie în care erau peste 9.400 de bonuri de masă și suma de 200 de lei”
Șoferul care este din susține că a lăsat mașina parcată pe Frigoriferului la numărul nouă. Toate bonurile de masă erau ștampilate cu ștampila firmei Paul Com SRL, așa că în cazul în care cineva vrea să vă ofere bonuri de masa la prețuri de chilipir și au ștampila acestei societăți, sunați fără ezitare la 112.
Păgubitul a postat și un anunț care a devenit viral pe internet în care spune că se oferă și recompensă pentru cei ce pot să ofere informații legate de acest furt din auto. ” Va rugam în cazul în care cineva primește astfel de tichete sa anunțe imediat politia (112 ) sau sa sune la nr. 0727313161. Oferim recompensa !!!”, spun cei care s-au ales cu o pagubă de aproape 100.000 de lei.

Fiți responsabili cu bunurile dumneavoastră!
Nu lăsați lucruri personale la vedere – pe bord, banchete ori în torpedo. Cel mai sigur mod de adăpostire a acestora îl reprezintă portbagajul, care trebuie să fie asigurat corespunzător. Totodată, recomandăm ca bunurile de valoare (precum laptopul, telefoanele mobile, aparatele GPS etc.) să nu fie lăsate în autoturisme pe timpul staționării, indiferent de perioada în care proprietarul părăsește autoturismul –  hoții au nevoie de doar câteva secunde pentru a acționa. În egală măsură, vă sfătuim să nu vă lăsați la vedere genți ori poșete, chiar dacă nu conțin bunuri de valoare, întrucât acestea reprezintă principala atracție a hoților, care nu știu acest lucru și care vor acționa pentru a vi le sustrage. Documentele personale ori cheile de la mașină, locuință sau birou, nu vor fi lăsate niciodată în autoturism, cu atât mai puțin la vedere.
Referitor la furtul oglinzilor, polițiștii recomandă gravarea pe sticlă a numărului de înmatriculare. foto: arhiva

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.