ALERTĂ – Cod galben de vânt puternit în Sibiu și în special pe Valea Oltului. Cât este valabil!

0 169

vantMeteorologii de la ANM au emis miercuri dimineață a atenționare de vânt puternic ce poate să depășească viteze de peste 60 km/h, iar în zona montantă ajunge și la 80 km/h, valabil pentru sudul județului și în special pe Valea Oltului.

Codul este valabil între orele 08:00 si 14:00, în sudul județului Sibiu, îndeosebi pe Valea Oltului și zonele limitrofe. Se vor semnala intensificări ale vântului care vor atinge şi depăşi local 55-60 km/h la rafală, iar la munte peste 75-80 km/h.
Și în țară este atenționare de vânt puternic. În intervalul menţionat, vântul va avea intensificări în majoritatea regiunilor, cu viteze mai mari în Banat, Crişana şi Dobrogea, unde rafalele vor depăşi 50…60 km/h. La munte, în special în zona înaltă, vântul va sufla tare, cu peste 70…80 km/h.
Începând din după-amiaza zilei de miercuri 10 februarie, aria precipitaţiilor se va extinde, iar în zonele de deal şi de munte se vor cumula cantităţi de apă ce vor depăşi local 10…15 l/mp şi izolat 30 l/mp. În nord-vest şi centru se vor semnala precipitaţii mixte, iar la munte se va depune strat nou de zăpadă şi ninsoarea va fi viscolită.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...