Marţi, ziua cu trei incendii. ISU Sibiu a avut de lucru

0 190

incendiu iorga

Marți, 09 februari, echipaje de pompieri din cadrul Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă ”Cpt. Dumitru Croitoru” al judeţului Sibiu au fost solicitate să intervină la trei incendii pe raza județului

 În jurul orei 10:15, pompierii au intervenit în municipiul Sibiu, pentru localizarea şi stingerea unui incendiu izbucnit la demisolul unui imobil. În urma acestui eveniment, ce a avut drept cauză probabilă mijloace de încălzire improvizate, au ars materiale textile, mase plastice şi aproximativ 800 kg gunoi menajer depozitat în demisol.
 La ora 10:50, două echipaje de pompieri din cadrul I.S.U.J. Sibiu, în colaborare cu Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă al oraşului Dumbrăveni, au intervenit în localitatea Dumbrăveni pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o cameră şi bucătăria unei case de locuit. Flăcările au distrus corpuri de mobilier, aproximativ 50 kg haine şi 30 mp de podea. Din primele cercetări, rezultă faptul că incendiul a izbucnit din cauza coșului de fum necurățat corespunzător.
 După-amiază în jurul orei 16:45, un echipaj de pompieri a fost alertat pentru a intervini în municipiul Sibiu pentru localizarea și stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz. În urma incendiului, ce a avut drept cauză probabilă jocul copiilor cu focul, au ars microbuzul în totalitate și un autoturism în proporție de aproximativ 50%.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.