VIDEO – Întâlnirile cu cetățenii din cartiere pentru Strategia de Dezvoltare a Sibiului continuă în luna martie. Iată cum a fost săptămâna aceasta!

255

fodorPrimăria Sibiu a început în data de 2 februarie un amplu proiect de consultare publică în vederea implicării sibienilor în elaborarea strategiei de dezvoltare a orașului pentru următorii ani.

“În procesul de elaborare a Strategiei de Dezvoltare Urbană 2015-2023 am dorit să aflăm și părerea sibienilor, astfel că am decis să mergem în cartiere să îi ascultăm. Participarea a fost bună la primele întâlniri și am primit idei de proiecte, dar și multe sesizări. În următoarele săptămâni ne vom concentra pe procesarea lor și de aceea vom relua seria de întâlniri în luna martie când ne vom întâlni cu sibienii din celelalte cartiere ale orașului.”, spune Astrid Fodor, primarul interimar al Sibiului.
Până în prezent reprezentanții Primăriei Sibiu au ajuns în cartierele Hipodrom I, II, III și IV, zona Calea Dumbrăvii, Vasile Aaron, Turnișor, Terezian, Tineretului, Țiglari și Gușterița. Sute de sibieni au participat la aceste dezbateri care au ca scop principal identificarea de proiecte pentru dezvoltarea orașului în următorii ani. intalnire cetateni
Programul următoarelor întâlniri va fi anunțat în timp util prin mass media, pe site-ul instituției și în spațiile de afișaj din oraș.
Urmăriți mai jos înregistrările de la întâlnirile din această săptămână din cartierele Turnișor și Guștrița!
ÎNTÂLNIRE TURNIȘOR PARTEA I

ÎNTÂLNIRE TURNIȘOR PARTEA A II-A

ÎNTÂLNIRE GUȘTERIȚA

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
1 Comentariu
  1. Anonim scrie

    Electorala

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.