placute inmatriculare

placute inmatriculareȘtirea acestei duminici își are sursa în rețelele de socializare, unde mai mulți sibieni au publicat dimineață avertismente privind furturile de plăcuțe de îmatriculare.

“În această noapte am fost vizitați de hoți. Printre alte lucruri, au plecat și cu plăcuțele de înmatriculare ale mașinilor aflate în curte. Dacă vedeți în circulație numerele SB 07 YHD și SB 98 ARI, mai ales în afara Sibiului, sunați vă rog la 112 și anunțați Poliția” este unul dintre mesajele ce au circulat azi pe Facebook.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Sibiu, Luciana Lazăr, a declarat, duminică, corespondentului MEDIAFAX,  că  cinci furturi de plăcuţe de înmatriculare au fost înregistrate duminică, toate din cartierul Turnişor, autorii nefiind identificaţi.

„Duminică dimineaţa, proprietarii a cinci autoturisme au raportat furtul plăcuţelor de înmatriculare. Aceştia au spus că în cursul nopţii le-au fost furate atât plăcuţele din faţă, cât şi cele din spate. Toţi cei cinci care au raportat furturile sunt din cartierul Turnişor. Autorii nu au fost identificaţi până în acest moment, o anchetă fiind desfăşurată de poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale”, a declarat, Luciana Lazăr.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

1 Commentariu

Comentariu