ATENȚIE ŞOFERI – Încă trei străzi din municipiul Sibiu devin artere cu SENS UNIC

0 368

imageDe miercuri, 17 februarie, Primăria Sibiu instituie circulaţia în regim de sens unic pe strada Intrarea Siretului şi pe aleea paralelă cu bulevardul Vasile Milea, din spatele Inspectoratului Judeţean de Poliţie Sibiu.

Pe strada Intrarea Siretului se va intra din strada Siretului, pe accesul dinspre Calea Dumbrăvii, şi se va ieşi tot în strada Siretului, pe calea de acces dinspre Calea Cisnădiei.
De la aceeaşi dată, pe aleea paralelă cu bulevardul Vasile Milea, din spatele Inspectoratului Judeţean de Poliţie, circulaţia nu va mai fi permisă în dublu sens, ci în sens unic, conform schiţei ataşate. Decizia a fost luată de Comisia de Circulaţie din cauza lăţimii reduse a acestei alei şi a faptului că aceasta se utilizează şi pentru parcare de către locatarii blocurilor din zonă. Rugăm şoferii care utilizează această cale de acces să observe cu atenţie semnele de circulaţie instalate.
Comisia de Circulaţie propune instituirea sensului unic pe strada Dorobanţilor, pe porţiunea dintre strada Topitorilor şi strada Gării, urmând să se circule dinspre strada Topitorilor spre strada Gării. Pe tronsonul dintre strada Triajului şi strada Topitorilor circulaţia rămâne în dublu sens. Această propunere se află în dezbatere publică, iar cetăţenii care doresc să facă sugestii pot face acest lucru adresându-se Centrului de Informaţii pentru Cetăţeni din sediul Primăriei Sibiu, strada Samuel Brukenthal, nr. 2 sau pe adresa de e-mail pms@sibiu.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.