Concert umanitar de strângere de fonduri pentru Spitalul Județean Sibiu

0 234

concert filarmonicaSpitalul Clinic Județean de Urgenţă Sibiu (SCJUS), Clinica Chirurgie l sub patronajul Consiliului Județean Sibiu, invită cu drag cetățenii Sibiului, să participe la o acțiune umanitară de strângere de fonduri în vederea îmbunătățirii dotării Bazei de training chirurgical şi creșterii calității asistentei chirurgicale de care pot beneficia bolnavii cu afecțiuni maligne, patologie care a devenit cea mai frecventă afecțiune a timpurilor prezente.

În acest sens, prin sprijinul şi sub patronajul Consiliului Județean Sibiu, care a pus la dispoziție sala Thalia, Filarmonica de Stat Sibiu va susține un concert simfonic extraordinar în scop caritabil, in data de 26.02.2016, ora 19,00.
Programul evenimentului va fi următorul:
1. Prezentarea video a bazei de training
2. Concertul simfonic extraordinar
Donațiile se vor strânge după concert într-o urnă special amenajată în foaierul sălii Thalia, valoarea minimă fiind de 50 lei.
Tânăra generație de chirurgi şi rezidenți beneficiază în prezent de posibilități pentru a-şi perfecţiona abilitățile tehnice chirurgicale, în spaţiul pus la dispoziție de către Consiliul Județean Sibiu, care a renovat şi modernizat clădirea. Tinerii medici care se pregătesc în SCJUS, precum şi cei care vor veni să se specializeze în cadrul SCJUS au nevoie de o dotare mai complexă şi de aparatură pentru pregătirea lor.
Baza de training este dotată atât prin eforturi proprii, cât şi printr-un sprijin foarte generos din partea Centrului Universitar din Zurich – Elveția, Clinica TRIEMLl. Dezvoltarea, lărgirea paletei de training necesită alte investiţii în instrumentar şi aparatură, pentru a creşte calitatea actului chirurgical şi confortul pacienţilor, în special pentru cei tratați de neoplasme.
Dezvoltarea bazei de training va permite organizarea de workshop – uri naționale şi internaţionale pentru însușirea tehnicilor moderne chirurgicale.
”Pe această cale dorim sa aducem mulțumiri Consiliului Județean, conducerii Spitalului Clinic Județean de Urgenţă Sibiu pentru investițiile consistente făcute în vederea funcționarii bazei de training, pentru întregul sprijin acordat în vederea creșterii calității asistenţei chirurgicale din Spitalul Clinic din Sibiu. De asemenea, mulțumim pentru extraordinarul sprijin acordat de Conducerea Filarmonicii şi de personalul orchestrei simfonice prin acțiunea de caritate in sprijinul bolnavilor loviți de cea mai cumplită suferință”, spun cei de la Spitalul Județean Sibiu.


Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...