S-a stabilit cine transmite în România, Premier League până în 2019

0 218

Premier-League2Drepturile de difuzare a celui mai spectaculos campionat de fotbal din lume au fost achiziționate în exclusivitate pentru România, pentru următorii trei ani de către grupul Eurosport.

Grupul Eurosport a semnat un contract cu Premier League privind drepturile de transmisie în Romania, în exclusivitate, a primei ligi din campionatul englez de fotbal, până în anul 2019, potrivit unui anunţ făcut, joi, la Bucureşti, de Peter Hutton, CEO al Eurosport.
Peter Hutton, chief executive officer (CEO) al Eurosport, a spus că Eurosport a dorit ca publicul din România să poată vedea cele mai importante competiţii de fotbal din lume.
Astfel, Peter Hutton a anunţat că Eurosport a achiziţionat drepturile de difuzare, în exclusivitate pentru România, pentru următorii trei ani, ale Premier League.
„Suntem foarte mândri să anunţăm că avem drepturile exclusive pentru România pentru următorii trei ani ale Premier League. Este o înţelegere pe care am făcut-o în mod specific pentru România (…) Ştim cât de mult este interesat publicul din România de acest campionat (…) Vrem ca publicul din România să poată să vadă cele mai importante competiţii de fotbal”, a spus Peter Hutton.
Acesta nu a dezvăluit valoarea financiară implicată de această achiziţie, însă a spus că a fost „foarte costisitoare”. „Drepturile sportive sunt foarte scumpe”, a mai spus Hutton.
Cu acest prilej, Peter Hutton este prezent pentru prima dată în România după ce compania Discovery Communications a preluat grupul Eurosport.
„Vom aduce cele mai bune competiţii sportive în România”, a spus, la rândul său, Victoria Davies, Vice President, Country Manager pentru Discovery, Europa Centrală şi de Est, prezentă la conferinţa de presă.
Aceasta a mai spus că Discovery a făcut investiţii importante în Eurosport şi a rebranduit televiziunile acestui grup. „Investiţiile şi rebrandingul au avut scopul de a duce Eurosport la un alt nivel”, a mai spus Victoria Davies.
La rândul său, Peter Hutton a spus că investiţiile în Eurosport vor continua. „A fost un an grozav, dar este doar începutul pentru Eurosport”, a mai spus acesta, conform mediafax.ro.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.