Șeful IPJ Hunedoara ”uns” adjunct la Centrul Chinologic Sibiu. Ca ”recompensă” pentru scandalul interlopului ce a bătut o salvamontistă!

0 334

liviu gabrielȘeful Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara, comisar-șef Liviu-Gabriel Dumitru, a fost demis din funcție de Inspectoratul General al Poliției Române (IGPR), anunta Glasul Hunedoarei. A fost trimis să fie adjunct la Centrul Chinologic Sibiu.

Potrivit IGPR, acesta a fost împuternicit adjunct al șefului Centrului Chinologic „Dr. Aurel Greblă” Sibiu. Locul său va fi ocupat de comisar-șef Marcel Zaharie, până în prezent acesta ocupând funcția de adjunct al șefului IPJ Hunedoara. „Comisar-șef de poliție Dumitru Liviu-Gabriel a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de adjunct al directorului Centrului Chinologic ,,Dr. Aurel Greblea” Sibiu. Comisar-șef de poliție Zaharie Marcel, adjunct al șefului I.P.J. Hunedoara, a fost împuternicit să îndeplinească atribuțiile funcției de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara”, se arată într-un comunicat al IGPR.
Liviu-Gabriel Dumitru a fost inspector şef al IPJ Hunedoara din iunie 2008. În perioada 2007 – 2008, a fost adjunct al șefului Poliţiei Municipiului Deva, iar în perioada 2006 – 2007 a ocupat funcția de șef Birou Investigarea Fraudelor la Poliţia Municipiului Deva.
În urmă cu o săptămână, ministrul de Interne, Petre Tobă, a declarat că a cerut efectuarea unui control în urma agresiunii care a avut loc în staţiunea Straja, unde o salvamontistă şi alte persoane au fost bătute într-un bar, de interlopul Sorin Palesică. Până în acest moment, nimeni nu a confirmat că mutarea șefului IPJ Hunedoara la conducerea Centrului Chinologic, din Sibiu, ar avea vreo legătură cu controlul dispus de IGPR, conform Glasul Hunedoarei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.