Spectacole de excepție în luna martie la Teatrul de Balet din Sibiu. Faceti rezervare din timp!

0 294

Teatrul de Balet Sibiu aduce în luna martie, pe scenă, trei dintre spectacolele de referință din repertoriul clasic și neoclasic al teatrului.

image

Este vorba despre spectacolele de balet neoclasic „Trilogie Ionesco” și „Anotimpurile”, respectiv despre spectacolul de balet clasic „Paquita”. Spectacolul „Trilogie Ionesco” a avut premiera la Teatrul de Balet Sibiu în anul 2009, TBS fiind singura companie de dans din România care are în repertoriu un spectacol inspirat de piesele de teatru scrise de Eugen Ionesco „Lecția”, „Scaunele” și „Rinocerii”.
„Anotimpurile”, pe muzica lui Antonio Vivaldi, este prima producție coregrafică realizată de balerina și coregrafa neozeelandeză Aleisha Gardner pentru Teatrul de Balet Sibiu. Spectacolul a avut premiera la TBS în data de 27 februarie 2013. „Paquita” este un spectacol de balet clasic pe muzica lui Ludwig Minkus, după coregrafia originală a lui Marius Petipa. Adaptarea coregrafică a spectacolului de la Sibiu a fost realizată, în anul 2011, de către maestrul coregraf Florin Brîndușă.
Toate spectacolele TBS au loc în mod tradițional miercurea, cu începere de la ora 19:00, la Cercul Militar Sibiu. „Trilogie Ionesco” este programat pentru data de 2 martie 2016 și spectacolele „Paquita” și „Anotimpurile” vor fi prezentate în data de 23 martie 2016.
Biletele pentru toate spectacolele TBS prezentate la sediu pot fi cumpărate din punctul de vânzare bilete situat în incinta Centrului de Informare Turistică, Primăria Municipiului Sibiu, Piața Mare, Intrarea F sau online, de pe siteul bilet.ro, fără niciun cost suplimentar. Biletele pot fi rezervate pentru 48 de ore, online, pe siteul oficial al teatrului www.sibiuballet.ro/bilete sau telefonic la numărul de telefon 0269.229.627.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.