fbpx

Trei dintre hoții din auto la Sibiu, vor sta la ”răcoare” în următoarele 30 de zile, la poliție

0 203

hoti2Cei trei au fost surprinşi în flagrant de organele de poliţie în 16 februarie, în timp ce au sustras, prin efracţie, o poşetă dintr-un autoturism parcat pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Sibiu a solicitat judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, arestarea preventivă, pe o durată de 30 de zile, începând cu data de 17.02.2016, a trei inculpaţi, cercetaţi pentru comiterea mai multor infracţiuni de furt calificat, faptă prev. de art. 228, rap. la art. 229 alin. 1 lit. Cod penal.
Din probatoriul administrat în cauză, până la acest moment al urmăririi penale, au rezultat următoarele:
La data de 16.02.2016, în jurul orelor 14,00 aceştia au fost surprinşi în flagrant de organele de poliţie în timp ce au sustras, prin efracţie, o poşetă dintr-un autoturism parcat pe Bulevardul Victoriei din municipiul Sibiu.
În data de 17.02.2016, cu ocazia efectării percheziţiei domiciliare la locuinţa unuia dintre inculpaţi au fost găsite mai multe poşete de damă, bănuite a proveni din comiterea de furturi din autoturisme.
Din cercetările efectuate, există suspiciuni rezonabile că inculpaţii ar fi sustras, în  zile diferite, prin efracţie, diferite bunuri din autoturismele a patru părţi vătămate, autoturisme parcate pe raza municipiului Sibiu, în locuri publice.
Pe parcursul cercetărilor penale, procurorii au beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie din cadrul Poliţiei Municipiului Sibiu – Biroul de Investigaţii Criminale.
Propunerea de arestare a fost admisă de către judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu, care a dispus arestarea celor trei inculpaţi pe o perioadă de 30 de zile. Măsura arestării preventive dispusă de Tribunalul Sibiu a fost contestată de inculpaţi, Curtea de Apel Alba Iulia urmând să se pronunţe în cauză.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.