VIDEO – Taximetriști tâlhăriți de hoți în Dealul Dăii! Poliția le-a dat de urmă cu câinii dresați!

398

mascati perchezitii descinderiDoi taximetriști au trecut prin clipe de groază zilele trecute. Ambii au avut de a face cu o bandă de hoți specializată în tâlhării. Sub pretextul că merg la Roșia, trei tineri dintre care doi minori, îi amenințau pe taximetriști când ajungeau în Dealul Dăii și le furau toți banii și lucrurile de valoare ce le aveau asupra lor.

Poliţiştii sibieni au reuşit identificarea şi prinderea unui grup de trei persoane care au tâlhărit doi taximetrişti sibieni în decurs de 24 de ore.
În zilele de 18, respectiv 19 februarie, doi taximetriști din municipiul Sibiu au sesizat Poliția Municipiului Sibiu cu privire la faptul că persoane necunoscute i-au deposedat de sume de bani și telefoane mobile.
În urma audierii victimelor, polițiștii au constatat că cele două tâlhării au fost comise de același grup de persoane, trei tineri care pretindeau că doresc să fie transportați din municipiul Sibiu în comuna Roșia și care, pe traseu, amenințau, imobilizau și deposedau taximetriștii de bunurile pe care le aveau asupra lor, bani și telefoane mobile.
În acest context, la nivelul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Sibiu au fost declanşate acțiuni ample de  investigare cu scopul identificării şi  prinderii autorilor.

Prinși cu câinii polițiști
Activităţile investigativ operative specifice au fost dublate de prezenţa poliţiştilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale şi de către cei din cadrul Centrului Chinologic „Aurel Greblea” din Sibiu. Au fost mărite efectivele de poliţişti aflate în teren, au fost audiaţi martori, vizionate imagini video de pe posibilul traseu al infractorilor şi au fost folosiţi câinii de urmă, astfel încât , în cursul nopții de 19 spre 20 februarie, s-a reușit identificarea și prinderea celor trei presupuși autori pe raza municipiului Sibiu.

Bandă formată dintr-o fată și doi băieți
Este vorba despre o tânără de 19 ani, domiciliată în localitatea Orlat, care a acţionat împreună cu doi minori cu vârste de 16, respectiv 17 ani, ambii domiciliaţi în localitatea Fofeldea.
”Faţă de cei trei s-a pus în mişcare acţiunea penală şi au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, urmând a fi prezentaţi instanţei cu propunere de arestare preventivă sub aspectul săvârşirii celor două infracţiuni de tâlhărie”, spune Luciana Balteș, purtător de cuvânt la IPJ Sibiu.
Poliţiştii Biroului de Investigații Criminale continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a celor trei persoane.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.