Foto Arhivă

klaus-iohannis_traian-basescuFostul șef al statului, Traian Băsescu, se ia de actualul șef al statului, Klaus Iohannis. Băsescu crede că Iohannis a dat declarația controversată de zilele trecute, ca să nu fie ”tocat de Antene”.

Liderul Mișcării Populare, Traian Băsescu, susține că miza declarațiilor președintelui Klaus Iohannis în legătură cu trustul Intact a fost „să nu fie tocat” de Antene, iar una din componentele importante pe acest subiect o reprezintă consilierul șefului statului, Dan Mihalache, anunta agerpres.ro.
„Miza declarațiilor președintelui Iohannis (în legătură cu executarea silită a trustului Intact de către ANAF — n.r.) e să nu fii tocat la Antene, de asta și slugărnicia de la Senat. Penibil! Oameni politici care știau foarte bine ce înseamnă o hotărâre judecătorească nu știau cum să acuze mai tare aplicarea legii. La președintele Iohannis au fost mai multe componente: a fost componenta Mihalache în primul rând (…), deci s-a vrut realizarea unei frății între Palatul Cotroceni și Antene. Un alt element a fost propria situație a lui Iohannis — și dânsul este în situația în care poate fi executat, pentru că are o hotărâre definitivă pe unul din imobilele de la Sibiu. Al treilea element este tot teama de Voiculescu, de forța mediatică a trustului”, a afirmat Băsescu, duminică seara, într-o emisiune la România TV.
În opinia sa, președintele Klaus Iohannis „a fost îndemnat” să facă prima declarație în legătură cu trustul Intact și problemele cu ANAF.

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.