fc hermannstadt

fc hermannstadtEchipa antrenată de Jan Gavrilă și totodată principala candidată la promovarea în liga 3, din județul Sibiu, a pierdut cu 1-0 meciul de verificare disputat împotriva celor de la Șurianu Sebeș. Meciul a avut loc pe terenul sebeșenilor.

Prima repriză a fost una echilibrată, ocaziile lipsind la cele două porți, portarul Sebeșului, D. Pop remarcându-se cu un plonjon de zile mari la șutul unui adversar, anunta absport.ro.
În partea a doua Sebeșul a fost mai incisivă, iar intrarea lui Paul Muntean a dat mai multă culoare în joc, acesta contribuind la golul marcat de Trifa. Mijlocașul venit de la Rpid CFR Teiuș a driblat excelent doi adversari, i-a pasat lui Muntean, acesta i-a redublat balonul, iar Trifa a scăpat singur cu portarul advers pe care l-a învins cu un șut sec la rădăcina barei.
După golul marcat jocul și-a reluat cursul de până atunci cu o luptă aprigă la centrul terenului, Sebeșul mai având câteva zvâcniri ofensive prin Diaconu și Muntean, însă fără rezultat pe tabelă.
Șurianu Sebeș va evolua weekend-ul viitor contra divizionarei terțe Metalurgistul Cugir.
VEZI AICI MAI MULTE FOTOGRAFII DE LA ACEST MECI!

Șurianu:
Ignat (30, Pop, 60 Gânscă) – Rahovean, Trif, Borșoi, Toma, Lăcătuș, I. Grozav, Trifa, Marcu, N. Găldean și Coltor. Au mai jucat: P. Muntean, Deaconu, Ludwig, Todea.

FC HERMANNSTADT:
Zăvoi – Avram, Genescu, Băra, A. Măginean, Simion, Treohin, Macrea, Vlaic, Tătar, Seiwerth. Au mai jucat: Porcaru – Străulea, Câmpean, Tineiu, Rogozan, Rodean, Drăgușin, Osogo și A. Bâgu.

sursa info&foto: absport.ro

Comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.