VERDICT FINAL. Înalta Curte de Casație și Justiție s-a pronunțat legat de Condamnarea lui Cindrea

0 197

ioan cindreaContestația în anulare a deciziei prin care președintele Ioan Cindrea a contestat verdictul pedepsei de un an de închisoare cu suspendare, a fost respinsă de Înalta Curte de Casație și Justiție.

Președintele Consiliului Județean Sibiu, Ioan Cindrea, rămâne cu pedeapsa de închisoare de un an cu suspendare. Magistrații de la Înalta Curte de Casație și Justiție, au respins luni contestația în anulare depusă de Cindrea. ”Minuta deciziei penale nr. 64: Respinge, ca inadmisibilă, contestaţia în anulare formulată de contestatorul condamnat CINDREA IOAN împotriva deciziei penale nr. 113 din data de 14 septembrie 2015, pronunţată de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie – Completul de 5 Judecători, în dosarul nr. 2169/1/2015. Obligă contestatorul la plata sumei de 200 lei, cu titlu de cheltuieli judiciare către stat. Definitivă. Pronunţată, în şedinţă publică, astăzi 22 februarie 2016”, se arată în minuta ședinței avută loc luni, minută care a fost publicată marți după amiază.
Reamintim că Cindrea a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (PICCJ), pentru conflict de interese. El a fost condamnat de instanţa supremă, în data de 10 decembrie 2014, la un an de închisoare cu suspendare, pentru că în mandatul său de deputat şi-a angajat soţia la biroul parlamentar. Cindrea a făcut contestație în anulare a deciziei.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.