Elevii din județul Sibiu vor putea primi mere la școală. Când se întâmplă efectiv acest lucru!

0 175

mereCei aproximativ 36.000 de elevi din clasele 0-VIII din din județul Sibiu vor putea beneficia din nou de câte un măr în fiecare zi. Acest lucru va fi posibil cel mai probabil de la sfârșitul lunii martie.

Consiliul Județean Sibiu a demarat licitația pentru “Furnizare mere în cadrul Programului de încurajare a consumului de fructe proaspete în școli în anul școlar 2015-2016”. În data de 13 ianuarie 2016 a fost publicat anunțul de participare, cu nr. 165455, iar deschiderea ofertelor va avea loc luni, 29 februarie 2016. Semnarea contractului se estimează că se va face în maximum 25 de zile de la data deschiderii ofertelor.
Valoarea estimată a contractului a fost apreciată ca fiind de 1.046.572, 65 lei (cu un preț estimativ de 0,37 lei cu TVA/elev).
”Conform Legii nr.195/2010, în urma încheierii contractului,  se vor furniza mere cu o greutate minimă de 100 grame, încadrate la categoria „Extra” și/sau categoria I conform Standardului de comercializare pentru mere. Transportul și distribuția vor fi asigurate zilnic, bisăptămânal sau săptămânal, conform caietului de sarcini”, spun cei de la Consiliul Județean Sibiu.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.