Primăria demarează lucrări importante și de reparații ale gropilor pe 18 străzi din Sibiu

272

strada O_elarilor lucrariMunicipalitatea sibiană a anunțat joi că din data de 2 martie pe un număr de 18 artere din oraș vor începe lucrările de reparare a gropilor. Aproape 188.000 de lei vor costa aceste reparații.

Din data de 7 martie strada Iosif Velceanu intră în lucru. Este vorba despre un contract care prevede modernizarea rețelei de apă și canalizare pe această arteră. În perioada lucrărilor care se vor desfășura pe parcursul a două luni traficul va fi închis, circulația urmând să fie deviată pe rute ocolitoare – străzile Gârlei, Moldovei, Ștrandului, Transilvaniei sau Vasile Cârlova. Valoarea contractului semnat cu firma SC Instal Group SRL este de 747.541,20 lei.

Încep lucrările de reparare a gropilor izolate
În urma unei proceduri de licitație contractul pentru reparațiile gropilor apărute în carosabil a fost atribuit firmei SC Hidroconstrucția SA, la un preț de 187.153,20 lei, plata urmând să se facă în funcție de lucrările efectiv executate și pe bază de comenzi. Prima comandă în baza acestui contract a fost deja emisă, pentru un număr de 18 străzi: Ștrandului, Transilvaniei, Moldovei, Râului, Malului, Cibinului, Alba Iulia, Maramureșului, bulevardul Victoriei, Mitropoliei, Abatorului, Nicolae Teclu, bulevardul Coposu (în zona podului Gării), bulevardul Vasile Milea, Vasile Aaron, Săcel, Calea Șurii Mici, Henri Coandă. Lucrările vor începe din data de 2 martie și se vor desfășura sub trafic, constructorul având obligația semnalizării corespunzătoare a lucrărilor. În realizarea lucrărilor, constructorul va ține cont de condițiile meteo. Vor urma alte comenzi în baza acestui contract.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.