Ioan Bondrea a fost reales în fruntea Universității Lucian Blaga Sibiu pentru încă patru ani

546

rector ULBS Ioan Bondrea - 7 decembrie 2015Profesorul universitar doctor inginer Ioan Bondrea a fost votat miercuri pentru un nou mandat de rector al Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Pentru acesta au votat 558 din cei 696 de electori.

La scrutinul desfășurat în 24 februarie au participat 558 din cei 696 de electori, 474 s-au exprimat pentru ca Ioan Bondrea să continute în fruntea universității sibiene și în următorii patru ani, 55 de voturi au fost declarate nule, iar 29 au fost voturi albe.
”Încerc un sentiment de mare mulţumire sufletească astăzi, când vă mulţumesc pentru încrederea pe care mi-aţi acordat-o. Este un succes nu numai al meu, ci al nostru, obţinut ca urmare a acţiunii dumneavoastră de a alege continuitatea. Votul de astăzi dovedește că o mare parte din comunitatea academică dorește să continuăm împreună proiectele pe care le-am început în mandatul actual dar în același timp ne obligă să fim onești, transparenți și să oferim încredere și siguranță întregii comunități. Doresc să mulțumesc tuturor colegilor și studenților pentru faptul că au dat un vot de încredere programului meu și au spus că împreună trebuie să continuăm consolidarea Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu. Ceea ce am reuşit a fost cu sprijinul tuturor celor din universitate, fiecare dintre dumneavoastră fiind o rotiţă importantă dintr-un mecanism care pune în mişcare universitatea. Vă mulţumesc şi vă asigur că singura mea opţiune este binele universităţii, voi fi rectorul așteptat și pentru cei care m-au votat și pentru cei care nu m-au votat!”, le-a transmis Ioan Bondrea membrilor comunității academice a ULBS.
Ședința pentru validarea mandatului de rector va avea loc în cadrul ședinței Senatului ULBS din 29  februarie, dată la care va fi ales și noul președinte al Senatului Universității ”Lucian Blaga” din Sibiu.

VEZI ȘI: AUDIO – ATAC PUBLIC fără precedent la adresa rectorului reales la ULBS din partea lui Ion DUR: ”Bondrea este un inginer cu o viziune extrem de îngustă”
Altfel chiar în ziua în care a fost votat din nou în fruntea ULBS, Bondrea a fost atacat în termeni duri de fostul Decan al Facultății de Jurnalistică, Ion Dur, acesta spunând printre altele că ”Bondrea este un inginer cu o viziune extrem de îngustă”. Vezi AICI declarațiile făcute de DUR despre Bondrea.

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Alte subiecte de interes
Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.