iohannis ponta

iohannis pontaFostul prim ministru Victor Ponta a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care îl atacă în termeni duri pe actualul șef al statului. Ponta spune că Iohannis ar fi trebuit să permită celor de la ANAF să pună în aplicare o decizie judecătorească de executare a sentinței în cazul imobilului de pe Bălcescu în Sibiu.

Fostul premier Victor Ponta a comentat, sâmbătă, declaraţia făcută de preşedintele Klaus Iohannis potrivit căreia ”o decizie judecătorească trebuie respectată”, arătând că şeful statului ar trebui să permită luni inspectorilor ANAF să evacueze casa pe care a pierdut-o printr-o decizie definitivă la Curţii de Apel Braşov, anunta news.ro.
”Este evident – şi am spus acest lucru de nenumărate ori – că o decizie judecătorească trebuie aplicată.” – declaraţia lui Klaus Iohannis, 19.02.2016, Bruxelles. Dl. Iohannis se referă (ca de obicei) doar la noi, la iobagi, sau se aplică şi la Domnia Sa – Moşierul? Păi e simplu de aflat – luni, 22.02.2016, ora 9.00 AM, Dl. Iohannis să permită ANAF executarea deciziei definitive şi executorie a Curţii de Apel Braşov (dată încă din luna Noiembrie 2015), să evacueze în maxim 5 zile casa obţinută prin fraudă şi fals, şi să restituie suma de 640.000 EURO încasată ilegal (inclusiv chiria pe 2016)! (Şi să spună “Danke” că justiţia nu s-a sesizat încă să îi ia şi casa din Miami sau pe aceea din Wurtzburg. Ce blestem pe ţara asta ca după Băsescu, care încă ţine casa obţinută ilegal în Mihăileanu, să vina Iohannis care îşi ţine casa obţinută la fel de ilegal în Sibiu)!”, a scris Ponta la finele săptămânii trecute pe Facebook.
Preşedintele Klaus Iohannis a declarat,la Bruxelles, că nu există niciun fel de intenţie a sa de a apăra pe cineva în faţa legii, fiind evident că o decizie judecătorească trebuie aplicată, el precizând totodată că a înţeles foarte clar mesajul pe care l-a primit în aceste zile pe Facebook.
”În legătură cu îngrijorarea care a apărut în spaţiul public în urma afirmaţiei referitoare la o posibilă evacuare a unei televiziuni, este necesar să fac câteva precizări. Nu există niciun fel de intenţie din partea mea, nu a existat şi nu are de ce să existe, să apăr pe cineva în faţa legii. Este evident, şi am spus acest lucru de nenumărate ori, că o decizie judecătorească trebuie aplicată”, a spus preşedintele.
Klaus Iohannis se declară convins că România este un stat de drept, va rămâne un stat de drept şi spune că va lupta pentru ca România să rămână un stat de drept. ”Nu există niciun fel de discuţie aici”, continuă preşedintele. Sursa: news.ro

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Comentariul meu

Comentariu