bloc anl
Foto Arhivă

bloc anlConsilierii locali din Sibiu au dat vot favorabil listei cu cei 350 de locuitori care au dosare eligibile pentru a primi o locuință de tip ANL în cartierul Reșița 2.

Zi cu motive de bucurie pentru cel puțin 350 de locuitori ai municipiului Sibiu. Asta pentru că în ședința ordinară de joi, 25 februarie 2016, consilierii locali au aprobat proiectul de hotărâre prin care aceștia au fost declarații ca având dosare eligibile și îndeplinesc criteriile de acces pentru obținerea unei locuințe de tip ANL. Alte 34 de dosare au fost declarate neeligibile.
Puteți vedea AICI cine sunt cei 350 de sibieni care au dosare eligibile.

Urmăriți Ora de Sibiu și pe Google News

Join the Conversation

8 Commentarii

Lasă un răspuns

 1. Cazuri concrete personal care au lucrat și lucreaza în prezent la unitati militare, au primit locuinte ANL si nu sunt saraci de loc!

 2. toti profesorii si educatorii care au fost repartizati de Inspectoratul Scolar sa lucreze in judet au fost respinsi pentru ca nu lucreaza in Sibiu…. Aberant!

 3. veniti luni dimineata sa depunem contestatii la primarita.
  e termen doar 7 zile.
  si e datata 25 feb.
  urmeaza sesizari la parchet!!!
  INDIFERENTA VOASTRA II AJUTA!
  SE CRED STAPANI PE BANII NOSTRII AI TUTUROR!!!
  SUNT DOAR ADMINISTRATORI!
  TRAZITI-VA!!!

 4. E simplu criteriu de alegere, prima oara sunt cei cu spagi dupa care vin si cei cu probleme reale.. Trist ce se intampla oricum, sper ca sa fiti prinsi toti care faceti manarii si sa stati la racoare pentru ceea ce faceti;.

  1. Salut,

   Uite eu sunt pe lista..si nu am dat spaga..am depus dosar din 2003!!
   Sa stii ca nu toti dau spaga mai sunt si oameni cinstiti!!

   1. Da, nu ai dat spaga si astepti din 2003, si vine unu din 2016 si ia casa, uite spre exemplu asa zisu director al gradinii zoologice, care defapt lucreaza sau lucra si in primarie este pe locul 29 cu un punctaj absolut fabulos. Intrebarea intrebatoare este: Oare ce fel de probleme grave are acel om ? E infirm, e sarac, e olog ?

    1. Nu stiu ce probleme are..dar poate are si el dosar depus de mult timp..vechimea dosarului iti da puncte destul de multe sa stii..si ORICINE ARE DREPTUL SA DEPUNA DOSAR

 5. De fapt doar vreo 70 de locuinte sunt disponibile asa ca restul nu prea sunt fericiti asa cum sugereaza titlul