VIDEO – Cel mai în vogă DJ din Grecia mixează vineri seară la Sibiu. Din Mykonos vine direct la Fratelli!

0 578

dj pete 2Odată cu deschiderea la finele anului trecut a celui mai select loc de distracție de noapte din oraș, Sibiul a început să aibă parte de super petreceri cu DJ de calitate. Fratelli Lounge & Club îl aduce vineri, 26 februarie, pe cel mai în vogă DJ din Grecia.

Vineri seară nu trebuie să îți faci planuri dacă ești fan al muzicii de club de calitate. Asta pentru că la Sibiu, în cel mai galant club din oraș, vine să mixeze unul din cei mai cunoscuți și mai în vogă DJ la ora actuală în Grecia.
Ca să nu mai lungim vorba, vineri seară de la ora 23.00 în Fratelli Lounge & Club se anunță un party  incendiar cu DJ Pete, așa că cel mai bine îți faci o rezervare ca să ai loc la eveniment. DJ PETE este rezident în unul din cele mai tari cluburi ale Greciei. Vorbim de club Super Paradise din Mykonos, insula ce este comparată pe bună dreptate cu IBIZA, pentru petrecerile care au loc aici și la care se înghesuie tineri din toate țările europene și nu numai.

Cine e DJ PETE
Mixează la Super Paradise de mai bine de 18 ani și practică meseria de peste 25 de ani. Demn de remarcat este că în mai 2005 a mixat în prezența a peste 8.000 de oameni, o noapte întreagă la petrecerea intitulată ”Dreamland”, care a avut loc bineînțeles pe plajele frumoasei insule Mykonos.pete mixDealungul carierei sale a mixat în cluburi renumite din Australia, Italia, Albania, Cipru, Turcia, Elveția, Slovacia, Marea Britanie, India, Suedia și Germania, iar acum ajunge vineri seară la Sibiu.
Mai multe informații despre party găsești AICI, iar despre DJ PETE, AICI!

video

Iată mai jos cum decurg petrecerile în clubul în care DJ PETE este rezident!

video

Primește notificări pe mobil la fiecare știre

Lasă un răspuns

Adresa ta nu va fi publicată

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Primește știrile zilei seara pe email
Abonează-te și îți trimitem în fiecare seara un email cu știrile zilei de pe Ora de Sibiu
Renunți oricând. Nu vom folosi adresa ta in scopuri de marketing pentru terți fără acordul tău.
Loading...